Antena Meniu Search
x

Un bărbat băut și-a aruncat câinele pe fereastră de la etajul cinci. Animalul a trebuit să fie eutanasiat, în Franța

A crezut în omul lui și nu s-a așteptat ca tocmai el să îl trădeze, atât de urât. Un câine a fost eutanasiat, după ce stăpânul lui l-a aruncat de la etajul 5.

de Monica Palade

la 31.01.2023, 18:54

Un bărbat băut și-a aruncat câinele pe fereastră de la etajul cinci. Animalul a trebuit să fie eutanasiat, în Franța - Profimedia

Micuțul buldog a suferit răni grave în cădere. Bărbatul de 39 de ani, care era extrem de băut în acel moment, a fost arestat luni dimineață. Incidentul a avut loc în cartierul Neuhof din Strasbourg, Franța.

Un trecător a fost cel care a dat alerta în jurul orei 9 după ce a văzut câinele căzând la parterul clădirii, scrie Le Parisien.

Aruncat spre moarte de omul lui

Medicul veterinar care i-a acordat primul ajutor a spus că animăluțul avea picioarele din spate rupte, dar și leziuni interne grave.

„Având în vedere leziunile interne foarte grave și numeroasele fracturi rezultate în urma actelor de cruzime comise de stăpânul său, Moka, în vârstă de 2 ani, a trebuit să fie eutanasiat aseară”, a spus poliția marți pe Twitter.

Plasat luni în arestul poliției, proprietarul avea alcoolemie de 1,8 g la litru de sânge. Acesta din urmă „va răspunde în curând pentru acțiunile sale în instanță”, a promis poliția.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Mapamond » Un bărbat băut și-a aruncat câinele pe fereastră de la etajul cinci. Animalul a trebuit să fie eutanasiat, în Franța