Antena Meniu Search
x

Un bărbat care şi-a omorât chiriaşii cu sânge rece, în faţa casei din Canada, a fost împuşcat de poliţişti. A tras către agenţi după ce s-a baricadat

Un cuplu din Canada a fost împușcat şi ucis de proprietarul chiriei pe gazonul din fața casei, în urma unui conflict. Suspectul s-a baricadat apoi în casă, înainte de a fi ucis de poliţie după ce a tras în ei cu arma.

de Redactia Observator

la 30.05.2023, 16:27

- Shutterstock

Autoritățile au fost chemate la casa din cartierul Stoney Creek din Hamilton, Ontario, sâmbătă la ora 17:40, pe fondul informațiilor că au fost auzite focuri de armă. Acolo, au găsit-o moartă pe tânăra de 27 de ani, care lucra ca asistentă educațională la o școală catolică locală, și pe logodnicul ei electrician în vârstă de 28 de ani. Perechea, ale căror nume nu a fost dezvăluite, a închiriat subsolul unei locuințe aparținând lui Terry Bourassa, în vârstă de 57 de ani. Cuplul a intrat într-o dispută cu Terry, ca urmare a unui „dezacord în jurul problemelor casei”, a declarat unul dintre poliţişti. Bărbatul locuia chiar deasupra cuplului, relatează Daily Mail.

Cei doi fugeau din casă când au fost împușcați

„Erau amândoi oameni muncitori”, a spus unul dintre poliţişti.

Terry Bourassa s-a baricadat apoi în interiorul casei, cu armele pe care le deținea legal. Unul dintre poliţişti a spus că poliția a petrecut „un timp considerabil” încercând să negocieze o „rezoluție pașnică” cu bărbatul, dar el a deschis focul asupra lor în jurul orei 22 și a fost împușcat. Sandra Chaisson, un rezident de peste patru decenii din zonă, a spus că proprietarul a cumpărat casa de la bunicii ei.

Sandra Chaisson a declarat pentru presa locală că Terry a locuit în acea casă mai bine de 20 de ani, „era foarte tăcut. Un om foarte liniştit. Nu l-am văzut prea mult, doar pentru a-l saluta cu mâna, dar nu l-am mai văzut de mult. Chiriașii erau la subsol, dar nu îi cunoșteam, i-am mai văzut verificându-şi cutia poştală”.

Sandra a spus că se uita la televizor în jurul orei 22, când a auzit șase până la opt împuşcături. „A fost destul de înfricoșător. Este un șoc pentru noi toți” a spus ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Un bărbat care şi-a omorât chiriaşii cu sânge rece, în faţa casei din Canada, a fost împuşcat de poliţişti. A tras către agenţi după ce s-a baricadat