Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 35 de ani a fost omorât în bătaie de un grup de adolescenţi. Bărbatul încerca să îşi apere iubita care fusese agresată de tinerii britanici

Cinci adolescenţi din Mare Britanie au fost găsiţi vinovţi pentru uciderea unui bărbat de 35 de ani, pe care l-au omorât în bătaie în timp ce încerca să îşi pere iubita care fusese agresată de tineri.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 05.07.2022, 18:00

Bărbatul de 35 de ani (stânga) a fost bătut de un grup de tineri
Bărbatul de 35 de ani (stânga) a fost bătut de un grup de tineri - Twitter

Danny Humble (stânga), care locuia în Cramlington, Newcastle a fost omorât într-un psaj subteran de un grup de adolescenţi, în timp ce mergea acasă împreună cu partenera lui, după o petrecere care a avut loc în luna mai a anului trecut, scrie The Sun.

Omorât în bătaie de patru adolescenţi

Bărbatul, care era tatăl a doi copii a fost înconjurat de gaşca de băieţi care au început să îl lovească cu pumnii şi picioarele în repetate rânduri.

Totul a pornit de la o glumă în care tinerii îi spuneau partenerei bărbatului că seamănă cu o prezentatoare TV. Când acesta ar fi încercat să îl lovească pe unul dintre tineri, bărbatul a devenit el însuşi victimă şi a fost pus la pământ de către adolescenţi. El a fost transportat de urgenţă la spital, dar viaţa lui nu a mai putut fi salvată. Din cauza rănilor extrem de grave pe care le suferise, medicii au declarat decesul său. 

Pe acelaşi subiect

Vinovaţii sunt şapte adolescenţi cu vârsta cuprinsă între 16 şi 17 ani, la vremea atacului, care au fost arestaţi în urma incidentului. Un an mai târziu, unul singur dintre ei, Alistair Dickson, în vârstă de 18 ani a fost găsit vinovat de crimă.

Alți patru - Ethan Scott, Kyros Robinson, Bailey Wilson, toți în vârstă de 18 ani și un tânăr de 17 ani, care nu poate fi numit din motive legale - au fost găsiți vinovați de omor din culpă.

Inspectorul șef al detectivului Joanne Brooks, de la Poliția din Northumbria , a declarat că: „Acesta este un caz cu adevărat tragic în care un tată și-a pierdut viața, iar gândurile noastre rămân la familia îndurerată și la cei dragi ai lui Danny. Danny a fost un membru foarte respectat al comunității Cramlington și lasă în urmă doi copii complet devastați, un partener devotat, o familie iubitoare și nenumărați prieteni"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Un bărbat de 35 de ani a fost omorât în bătaie de un grup de adolescenţi. Bărbatul încerca să îşi apere iubita care fusese agresată de tinerii britanici