Antena Meniu Search
x

Un bărbat din UK şi-a omorât fosta iubită din gelozie. Credea că este îndrăgostită de cel mai bun prieten al lui

Un bărbat şi-a înjunghiat mortal fosta iubită, după ce a crezut că era într-o relaţie cu cel mai bun prieten al lui. Acesta avea antecedente de probleme de sănătate mintală.

de Redactia Observator

la 15.07.2022, 10:25

Abid Mahmood
Un bărbat din UK şi-a omorât fosta iubită din gelozie. - Greater Manchester Police

Întreaga crimă s-a petrecut în noiembrie anul trecut, când bărbatul de 35 de ani a intrat cu forţa în casa în care locuia Tamby Dowling. A lovit-o cu pumnul, după care a înjunghiat-o de opt ori în piept şi abdomen. Rănile au avut o adâncime de până la 18 cm, iar una dintre ele i-a secţionat o parte din inimă. După întreaga scenă s-a predat poliţiei.

Autorităţile ajunse la faţa locului au găsit două persoane cu răni cauzate de înjunghiere - Tamby Dowling, în vârstă de 36 de ani şi o tânără de 16 ani. Abid Mahmood le-a recunoscut poliţiştilor că este vinovat şi de agresiunea asupra fetei, pentru care trebuie să execute încă şase ani de închisoare. Fata a fost transportată la spital pentru răni la picior.

Citește și: Cum să abordezi un bărbat dacă vrei să-i atragi atenția

A simţit nevoia să ucidă

Pe acelaşi subiect

Vinovatul a declarat unui ofiţer din instanţă că a simţit “nevoia să ucidă”, iar faţa acestuia a fost descrisă ca fiind demonică în momentul respectiv. Abid Mahmood suferea de probleme de sănătate mintală şi a primit un ordin de spitalizare pe viaţă de la Manchester Crown Court, relatează Mirror.

Apropiaţii lui Tomby Dowling au spus despre aceasta că era sociabilă, bună la suflet, generoasă şi avea timp pentru toată lumea”. „Golul pe care l-a lăsat nu va fi niciodată umplut, iar inimile noastre sunt frânte, mărturisesc apropiaţii.

Acesta este un exemplu îngrozitor de violenţă asupra femeilor şi suntem absolut răspunzători de combaterea violenţei de acest gen. Dacă cineva crede că este în pericol sau că este expus riscului de violenţă, trebuie să sune întotdeauna la poliţie, a declarat Duncan Thorpe, ofiţerul principal de la Divizia de infracţiuni grave a Poliţiei din Greater Manchester.

Pentru întreaga faptă bărbatul va ispăşi o pedeapsă minimă de 10 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Un bărbat din UK şi-a omorât fosta iubită din gelozie. Credea că este îndrăgostită de cel mai bun prieten al lui