Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 40 de ani a murit în Italia după ce a primit trei pumni în față: Se uita la femeile noastre

Un bărbat de 40 de ani a murit în urma unui conflict izbucnit lângă barul unei benzinării din orașul italian Bitonto. Atacatorul, un tânăr de 20 de ani, cunoștea tehnici de arte marțiale, potrivit Corriere dell Sera.

de Redactia Observator

la 06.09.2021, 15:29

Un bărbat de 40 de ani a murit în Italia după ce a primit trei pumni în față: Se uita la femeile noastre
Un bărbat de 40 de ani a murit în Italia după ce a primit trei pumni în față: Se uita la femeile noastre - Corriere della Sera

Un conflict între doi bărbați, lângă barul unei benzinării din Bitonto, s-a încheiat tragic. Un bărbat de 40 de ani a murit, după ce a fost lovit cu pumnii de un tânăr de 20 de ani. Victima s-a dezechilibrat și s-a lovit cu capul de asfalt. 

Tragedia s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-o zonă aglomerată. Victima a schimbat câteva cuvinte cu un grup de tinere, moment în care atacatorul, Fabio Giampalmo, se apropie și îl lovește cu trei pumni în față. În urma loviturilor, bărbatul s-a dezechilibrat, lovindu-se cu capul de asfalt. 

La scurt timp după incident, la fața locului au sosit carabinierii care au reușit să-l identifice repede pe atacator datorită martorilor și camerelor de supraveghere din benzinărie.

Interogat de oamenii legii, Giampalmo a declarat că victima asculta conversațiile grupului său de prieteni și se uita într-un mod provocator la tinerele care îl însoțeau. 

„M-am ridicat și l-am întrebat care e problema lui. L-am lovit în față cu trei pumni și l-am văzut cum cade și se lovește cu capul de asfalt. L-am lăsat acolo, nu m-am gândit că va muri”, a declarat Giampalmo.

Potrivit anchetatorilor, atacatorul cunoștea tehnici de arte marțiale.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Un bărbat de 40 de ani a murit în Italia după ce a primit trei pumni în față: Se uita la femeile noastre