Antena Meniu Search
x

Sacrificiul suprem al unei adolescente. Larisa a murit la doar 15 ani, după ce a sărit într-un canal de colectare să-și salveze frățiorul

Tragedie într-o comună din Satu Mare. O adolescentă a murit, după ce a sărit într-un canal de colectare a apelor pentru a-și salva fratele în vârstă de 6 ani. Incidentul s-a petrecut vineri, în jurul orei 19.00. Minorul a fost salvat de o altă persoană aflată în zonă.

de Redactia Observator

la 05.09.2021, 16:31

Larisa a murit la doar 15 ani, după ce a sărit într-un canal de colectare să-și salveze frățiorul
Larisa a murit la doar 15 ani, după ce a sărit într-un canal de colectare să-și salveze frățiorul - Facebook

Cei doi frați mergeau cu mâncare pentru tatăl lor, care se afla cu animalele la păscut. La un moment dat, băiețelul a căzut în canal, iar adolescenta de 15 ani a sărit să-l salveze. Din păcate, Larisa s-a înecat. Frățiorul său a fost salvat de o persoană ajunsă în zonă, alertată de țipetele copiilor, scrie PresaSM.

Copilul de 6 ani a fost transportat la spital, unde se află în stare stabilă. În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate la fața locului, minute în șir, adolescenta nu a mai putut fi salvată. 

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Sacrificiul suprem al unei adolescente. Larisa a murit la doar 15 ani, după ce a sărit într-un canal de colectare să-și salveze frățiorul