Antena Meniu Search
x

Un bărbat din SUA a trăit 4 ani în casă cu cadavrul colegului său de apartament. Poliţia îl acuză acum de furt de identitate

Un bărbat care a petrecut patru ani locuind cu colegul său de cameră decedat a fost acuzat de furt de identitate și fals în acte.

de Redactia Observator

la 30.09.2022, 16:20

Poliţia îl acuză acum de furt de identitate
Un bărbat din SUA a trăit 4 ani în casă cu cadavrul colegului său de apartament - Shutterstock

David Pirtle, 57 de ani, locuia cu cadavrul lui Kevin Olson  de când acesta a murit în urmă cu patru ani, susține poliția, după ce ofițerii au făcut descoperirea îngrozitoare, relatează Mirror.

Familia lui Kevin Olson, în vârstă de 64 de ani, a devenit îngrijorată după ce nu a mai auzit de el din octombrie 2018. Rudele au tras un semnal de alarmă, iar poliția a primit un mandat de percheziție a locuinței lui din Chico, California de Nord, SUA.

Bărbatul a fost acuzat de suspiciunea că a furat identitatea și banii colegului său de cameră decedat

Ofițerii au făcut descoperirea îngrozitoare și au fost șocați să afle că David Pirtle, în vârstă de 57 de ani, locuia cu bărbatul mort, încă de când acesta a decedat, în urmă cu patru ani. Dar au făcut și o altă descoperire în timp ce căutau indicii despre moartea lui. Potrivit biroului procurorului județului Butte, el a fost acuzat de suspiciunea că a furat identitatea și banii colegului său de cameră decedat.

Pe acelaşi subiect

El a fost acuzat de mai multe acuzații de fals, când Curtea Superioară a Comitatului Butte a descoperit mai multe cecuri scrise, din contul bancar al prietenului său.

S-a făcut compararea semnăturilor celor doi bărbați și oficialii au stabilit că cecurile nu au fost scrise sau semnate de Kevin, a spus poliția. Procurorul districtual al județului Butte, Mike Ramsey, a spus că se crede că a murit la sfârșitul anului 2018, după ce au analizat corpul și ultimele tranzacții bancare făcute de bărbat. O autopsie pentru a stabili cauza morții va avea loc în curând, a mai confirmat acesta.

La începutul acestui an, s-a descoperit că un pensionar locuia cu cadavrul soției sale decedate, timp de 21 de ani. Charn Janwatchakal, în vârstă de 72 de ani, a locuit cu cadavrul soției sale într-o casă mică, dărâmată, cu o cameră din Bangkok, Thailanda, înainte de a decide să o incinereze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Un bărbat din SUA a trăit 4 ani în casă cu cadavrul colegului său de apartament. Poliţia îl acuză acum de furt de identitate