Antena Meniu Search
x

Un bărbat din SUA, eliberat după 30 de ani, ucis la înmormântarea unui alt fost deţinut. A fost găsit nevinovat, deşi fusese acuzat de 6 crime

Un bărbat din Philadelphia care a stat aproape trei decenii în spatele gratiilor, dintre care 25 de ani pe lista de condamnaţi la moarte a orașului, a fost împușcat mortal vinerea trecută.

de Redactia Observator

la 21.12.2022, 22:18

A fost găsit nevinovat, deşi fusese acuzat de 6 crime
Un bărbat din SUA, eliberat după 30 de ani, ucis la înmormântarea unui alt fost deţinut - Twitter / LEBenshoff

Christopher Williams a fost împușcat în timp ce participa la înmormântarea unui alt fost prizonier, imediat după ce a coborât din mașina său. Christopher, în vârstă de 62 de ani, se afla în North Philadelphia, asistând la înmormântarea lui Tyree Little înainte de uciderea acestuia. Urma o procesiune funerară și odată ce Williams a coborât din vehicul a fost împușcat în cap, potrivit The Inquirer.

El a fost eliberat din închisoare în februarie 2021, sărbătorind cu mândrie exonerarea de patru crime. A fost în cele din urmă achitat de alte două crime și el a spus că este prima dată când orașul face așa ceva. „Niciodată în istoria sistemului judiciar din Pennsylvania nu a fost acuzat cineva de șase crime, achitat de două și acum exonerat de patru”, a spus Christopher când a fost eliberat, relatează The Inquirer.

Moartea lui Christopher a stârnit îngrijorare în rândul altor persoane întemnițate, inclusiv pe Theophalis „Bilal” Wilson, un coinculpat al lui Christopher, care a ispășit 28 de ani în legătură cu o triplă crimă. Theophalis a fost de asemenea exonerat.

Bărbatul a fost exonerat de patru crime

Pe acelaşi subiect

Deși suntem de fapt nevinovați, nu toată lumea crede”, a spus Theophalis Wilson pentru presa. Potrivit acestuia, el și-a petrecut timpul în închisoare pur și simplu pentru că era prieten cu Christopher, după ce avocații i-au acuzat pe cei doi de activitați mafiote și că Theophalis l-a ajutat pe Christopher să ucidă trei traficanți de droguri din New York.

Am petrecut 28 de ani în închisoare pentru că l-am cunoscut. Trebuie să fiu în gardă”, a spus acesta. Christopher și-a lăsat în urmă vechea viață și a lucrat ca tâmplar, de asemenea, cu planuri de a pune în aplicare un program de reintrare pentru deținuții care părăsesc sistemul penitenciar.

Descris de alți indivizi anterior încarcerați ca fiind cineva care a făcut eforturi pentru a sprijini alți prizonieri, Christopher s-a trezit și el însuși luptându-se cu lumea exterioară. Se pare că a ratat „singuratatea vechii sale celule”. Christopher a depus, de asemenea, un proces încă pe rol împotriva orașului în 2021, numind printre inculpații în cauză fostul procuror Lynne Abraham, procurorul David Desiderio și 17 detectivi de poliție. Poliția din Philadelphia încă îl caută pe suspectul sau suspecții care l-au împușcat pe bărbat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Un bărbat din SUA, eliberat după 30 de ani, ucis la înmormântarea unui alt fost deţinut. A fost găsit nevinovat, deşi fusese acuzat de 6 crime