Antena Meniu Search
x

Un bărbat i-a cerut unui pasager obez din avion să-i dea 150 de dolari, pentru că îi ocupa din loc: "Presupun că și-a cumpărat două"

Un bărbat a stârnit revoltă pe rețelele de socializare după ce a povestit cum i-a cerut unui pasager supraponderal din avionul în care se afla să-I plătească 150 de dolari pentru că i-a ocupat din locul lui.

de Redactia Observator

la 30.10.2023, 16:56

Un bărbat i-a cerut unui pasager obez din avion să-i dea 150 de dolari, pentru că îi ocupa din loc
Un bărbat i-a cerut unui pasager obez din avion să-i dea 150 de dolari, pentru că îi ocupa din loc - Profimedia

Bărbatul a explicat cum a rezervat cu foarte mare atenție locul său din avion, asta pentru că îl aștepta un zbor de cinci ore până în Statele Unite, potrivit Mirror.

„Un bărbat foarte obez a urcat în avion și mi-am dat seama că o să aibă dificultăți atunci când se va așeza. Presupun că poate și-a cumpărat două. Îmi încrucișez mental degetele, ca să nu stea lângă mine, dar, desigur, ajunge să arate spre fereastra de lângă mine pentru a-l lăsa să intre. Mă ridic și-l las să intre politicos, vrând să-i dau măcar o șansă. Ei bine, el se așează și ocupă și un sfert din scaunul meu. Mă așez și sunt lipit de el, făcându-mă să mă simt inconfortabil. După un minut, am decis să fiu direct și să-i spun", a scris bărbatul.

Întorcându-se către vecinul său de scaun, el a spus: „Domnule, îmi pare rău, dar această situație nu funcționează pentru mine, îmi ocupați destul de mult locul”. În timp ce pasagerul supraponderal a încercat să se facă cât mai mic, bărbatul nepoliticos a continuat să se plângă și i-a făcut cu mâna unei însoțitoare de bord.

L-a pus pe bărbat să plătească în plus pentru că îi ocupa o parte din loc

Pe acelaşi subiect

„Am oprit o însoțitoare de bord și o întreb ce se poate face în privința situației. Ea îi spune instantaneu că probabil va trebui să-și cumpere un alt loc. Ea merge în față și se întoarce spunând că nu există locuri libere în avion, așa că nu a existat o modalitate de a muta oamenii, astfel încât să poată avea două”.

Rușinat, pasagerul supraponderal a întrebat politicos dacă poate rămâne pe locul care i-a fost atribuit.

„M-am simțit rău pentru el, dar mă gândeam și la confortul meu pe zborul lung - confortul pentru care am plătit. Însoțitorul de bord îi spune că, dacă cineva din zbor nu este de acord să-l lase să ocupe o parte din locul lor, va trebui să rezerve un alt zbor. I-am spus tipului: „Uite, voi suporta asta dacă îmi dai 150 de dolari – asta înseamnă jumătate din costul acestui zbor și asta ar compensa suficient pentru circumstanțe”.

El este de acord imediat, scoate bani și mă plătește. Chiar și mi-a spus că apreciază.

” Dezgustați, alți pasageri au început să-și exprime părerile cu privire la oferta bărbatului, spunând că este nepoliticos să-l forțezi să plătească în plus pentru a se potrivi confortului altei persoane. Un utilizator a adăugat: „Este ridicol. Ai făcut o scenă și l-ai făcut de rușine pe bărbat, apoi l-ai făcut să te plătească pentru o fracțiune din locul tău ”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Un bărbat i-a cerut unui pasager obez din avion să-i dea 150 de dolari, pentru că îi ocupa din loc: "Presupun că și-a cumpărat două"