Antena Meniu Search
x

Video Reacția pasagerilor care se aflau în avionul din NY, pe care un pilot a încercat să-l prăbușească. Au aflat abia la aterizare: "Ne-a spus că avem un incident"

Au trecut razant pe lângă o moarte cumplită. Un pilot a vrut să oprească în zbor motoarele unui avion american în care erau 80 de pasageri. Cu greu au izbutit ceilalţi membri ai echipajului să îl oprească, după o luptă dramatică. Comandantul a cerut apoi ajutor turnului de control. 

de Redactia Observator

la 24.10.2023, 20:29

Vezi și

Pilot: L-am scos din cabină pe tipul care a încercat să oprească motoarele. Nu pare că mai provoacă probleme, este în spate, ţinut sub control. Dar vrem să ne aştepte poliţiştii când aterizăm şi oprim avionul.

Pasager: Zece poliţişti înarmaţi au urcat la bord, au mers în spatele avionului, unde eram eu, şi l-au reţinut. L-au escortat din avion, nu se vedea nimic în ochii lui, ca şi cum ar fi suferit o psihoză.

Incidentul a avut loc într-un avion al companiei Alaska Airlines, în timpul zborului Washington - San Francisco. După o oră de la plecare, un pilot aflat în timpul liber, care primise permisiunea să stea în cockpit, a încercat să oprească alimentarea motoarelor. Comandantul aeronavei l-a oprit rapid. Pasagerii au aflat abia la aterizare despre pericolul prin care au trecut.

Pasagerii au aflat abia la aterizare despre pericolul prin care au trecut

Pe acelaşi subiect

Pasageră: Nu am auzit nimic până la anunţul însoţitoarei de zbor, care ne-a spus că avem un incident şi trebuie să aterizăm de urgenţă. Iubitul meu avea loc în faţă şi a dormit pe durata întregului incident, asta arată cât de calmă a fost situaţia.

Anchetatorii americani spun că astfel de incidente sunt foarte rare, iar pe acesta nu îl tratează ca pe unul terorist. Pilotul care a încercat să oprească motoarele avionului în zbor are 44 de ani şi era unul dintre oamenii de încredere ai companiei. Lucra acolo de peste două decenii.

Vecină: Sunt foarte şocată, încă nu pot să cred. Nu pare a fi ceva ce ar face Joe, nu ştiu ce i s-a întâmplat mintal ca să facă aşa ceva. El este mereu o persoană pozitivă, foarte prietenoasă.

Pilotul a fost trimis în judecată pentru 167 de capete de acuzare, printre care tentativă de crimă, punerea în pericol a persoanelor şi a aeronavei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Reacția pasagerilor care se aflau în avionul din NY, pe care un pilot a încercat să-l prăbușească. Au aflat abia la aterizare: "Ne-a spus că avem un incident"