Antena Meniu Search
x

Un bărbat s-a filmat pe o stâncă, în Anglia, și a apucat să spună că oricine ar cădea, ”ar fi sfârșitul pentru el”, apoi s-a prăbușit în gol

Imran Choudhury, în vârstă de 36 de ani, a povestit recent cum a supraviețuit în mod miraculos unei căderi pe care el însuși o credea fatală, după ce s-a dezechilibrat și a alunecat de pe formațiunea stâncoasă Trinnacle de pe Saddleworth Moor.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 27.08.2021, 14:07

După căderea sa, Imran Choudhury a fost în comă indusă timp de trei săptămâni.

„Am făcut un videoclip live pentru rețelele sociale și, de fapt, am spus la sfârșitul acestuia, dacă cineva ar cădea de aici, acesta ar fi sfârșitul pentru el”, și-a amintit tatăl din Oldham. „Am început să cobor și acesta este ultimul lucru pe care mi-l amintesc”, scrie nypost.com.

Trecătorii care i-au făcut fotografia l-au văzut plonjând mai bine de 60 de metri. Norocul a făcut ca, în cădere, să rămână blocat pe o falie, de unde a fost salvat cu elicopterul.

Bărbatul s-a ales cu numeroase fracturi după ce a căzut de pe stâncă

La spital, medicii au constatat că bărbatul avea două oase craniene rupte, dintre care unul a pătruns în creier și i-a provocat sângerări interne grave. De asemenea, Imran s-a ales cu fracturi la umăr, omoplat, osul coloanei vertebrale și piciorul drept fracturat în șase locuri. Trei săptămâni a stat în comă profundă. 

„Când m-am trezit din comă, nu știam unde mă aflu sau ce se întâmplase. Am crezut că sunt în Bangladesh ”, a declarat el pentru presa locală. „Mi-a luat ceva timp să-mi dau seama de amploarea rănilor mele”, a spus el.

El a spus că „nu ar fi astăzi aici” dacă oamenii care îl fotografiau nu ar fi cerut ajutor de urgență. „Ei sunt îngerii mei care m-au salvat”, a spus el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Un bărbat s-a filmat pe o stâncă, în Anglia, și a apucat să spună că oricine ar cădea, ”ar fi sfârșitul pentru el”, apoi s-a prăbușit în gol