Antena Meniu Search
x

Un bărbat s-a trezit cu o casa de 1,5 milioane de dolari pe un teren moștenit în SUA. Cum explică dezvoltatorul apariția construcției

Terenurile și imobiliarele sunt, în general, investiții sigure pentru cei care aleg să-și folosească banii în acest fel și este posibil ca acest lucru să-l fi crezut și Daniel Kenigsberg, un bărbat care locuiește în Long Island, Statele Unite ale Americii, și care acum se află în atenția presei internaționale din cauza problemelor pe care le întâmpină cu una dintre proprietățile sale și din cauza căreia acum își caută dreptatea în justiție și asta după ce pe un teren pe care l-a moștenit în urmă cu câteva decenii de la părinții săi acum se află o casă de 1,5 milioane de dolari care nu-i aparține, transmite Daily Mail.

de Adrian Popovici

la 12.08.2023, 16:07

Casă în construcție, imagine cu caracter ilustrativ
Un bărbat s-a trezit cu o casa de 1,5 milioane de dolari pe un teren moștenit în SUA. Cum explică dezvoltatorul apariția construcției - Shutterstock

Povestea lui Daniel Kenigsberg începe cu un teren pe care l-a moștenit în urmă cu câteva decenii într-un alt stat american, Connecticut și pe care un dezvoltator a ridicat o casă cu patru dormitoare care valorează în jur de 1,5 milioane de dolari. Existența construcției este un șoc pentru cei care locuiesc în apropierea terenului lăsat gol timp de decenii, dar și pentru cel care îl deține.

Trebuie precizat faptul că dezvoltatorul imobiliar care a ridicat casa de 1,5 milioane de dolari crede, la rândul său, că este îndreptățit să folosească acest teren și asta deoarece în octombrie 2022 a cumpărat acel teren pentru 350.000 de dolari. Totuși, Daniel Kenigsberg le-a explicat avocaților săi, dar și jurnaliștilor că nu a făcut un astfel de lucru.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Casa atrage acum atenția curioșilor

După cum explică în procesul care a ajuns pe masa judecătorilor tranzacția pe care dezvoltatorul imobiliar a făcut-o a avut la bază o escrocherie realizată de către un avocat care avea o procură pentru alt bărbat numit, la rândul său, tot Daniel Kenigsberg și care locuia în Africa de Sud. În acest moment, departamentul de poliție din Fairfield, comitatul în care se află terenul disputat, a anunțat că va deschide o anchetă pentru a afla cum s-a putut realiza această vânzare.

Între timp, construcția casei de 1,5 milioane de dolari s-a oprit. Cu toate acestea, locuitorii din zonă vin să o viziteze, intrigați de întreaga situație. "Oamenii continuă să meargă acolo. Vor să vadă ce se întâmplă. Aruncă o privire spre casă. Și doar încurcă traficul", a declarat Adriana Bove, o localnică.

Rezumatul întregii situații a fost făcut de către Chris Beaver, un vecin al casei de 1,5 milioane construită pe terenul deținut de către Daniel Kenigsberg: "Sper doar că toți cei implicați vor primi ceea ce au nevoie, deoarece se pare că există două victime în acest caz".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteți de acord ca evazioniștii sub 1 milion de euro să scape de închisoare dacă dau banii înapoi?

Observator » Mapamond » Un bărbat s-a trezit cu o casa de 1,5 milioane de dolari pe un teren moștenit în SUA. Cum explică dezvoltatorul apariția construcției