Antena Meniu Search
x

Un bărbat și-a snopit iubita în bătaie, de față cu băiețelul lor, în Anglia: "Am crezut că nu se termină niciodată. Mă gândeam doar la fiul meu"

Un bărbat din Anglia și-a bătut iubita în fața fiului lor. Femeia a decis să dea o altă șansă relației lor, dar individul s-a năpustit din nou asupra ei, într-un moment de furie. Agresorul a fost condamnat la 10 luni de închisoare și a primit un ordin de restricție, care îi interzice să se apropie de aceasta timp de cinci ani.

de Redactia Observator

la 12.10.2022, 17:11

Femeia a decis mai târziu să dea o a doua șansă relației lor, dar în august, bărbatul a bătut-o din nou.
Un bărbat și-a snopit iubita în bătaie, de față cu băiețelul lor, în Anglia - Shutterstock

Ashley McGrath, în vârstă de 33 de ani i-a cerut iubitei sale, Liberty Munro, să plece din casa lor din Lancashire, înainte ca bărbatul să o trântească la pământ și să o lovească de mai multe ori. Bărbatul a fost închis pentru 10 luni, relatează Mirror.

Femeia a decis să dea o a doua șansă relației lor, dar în august, bărbatul a bătut-o din nou

Acesta și-a lovit iubita de mai multe ori cu pumnul în față spunându-i „O să te ucid”. În cele din urmă, a lăsat-o să plece. Ea a suferit vânătăi și leziuni la nivelul feței și în mai multe zone ale corpului.

Nu am idee cât a durat, dar am crezut că nu se termină niciodată. Am fost în stare de șoc, încă sunt în stare de șoc. Mă gândeam doar la fiul meu”, a spus femeia. 

Pe acelaşi subiect

Ashley McGrath, din Seaforth, lângă Liverpool, a fost condamnat la 10 luni de închisoare după ce a recunoscut agresiunea care a cauzat vătămare corporală reală. Atacul a avut loc după ce cuplul și-a petrecut seara stând în fața televizorului. 

"A lipit-o de pământ. Și-a pus genunchiul pe gâtul ei și a lovit-o cu pumnul în față. El a spus în acel moment: „O să te omor”. Ea l-a implorat să se oprească și să o lase să plece. Ea a spus că i-a spus că îl iubește și a spus că „trebuie să fi declanșat ceva în el” pentru că el s-a oprit”, a spus avocatul femeii.

Femeia a decis mai târziu să dea o a doua șansă relației lor, dar în august, bărbatul a bătut-o din nou. Judecătorul districtual Wendy Lloyd a impus un ordin de restricție de cinci ani prin care îi interzicea bărbatului să o contacteze pe Liberty, cu excepția în scopul contactării copilului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Un bărbat și-a snopit iubita în bătaie, de față cu băiețelul lor, în Anglia: "Am crezut că nu se termină niciodată. Mă gândeam doar la fiul meu"