Antena Meniu Search
x

Un bătrân de 71 de ani, dispărut fără urmă la sfârşitul lui august, posibil mâncat de un aligator, în SUA. Oamenii au găsit resturi umane, în trupul reptilei

Rămăşiţe umane găsite în interiorul unui aligator de peste 3.6 metri se crede că aparţin unui bărbat de 71 de ani, care a fost atacat în timpul inundaţiilor provocate de uraganul Ida, de acum două săptămâni în Louisiana.

de Monica Palade

la 14.09.2021, 17:14

Un bătrân de 71 de ani, dispărut fără urmă la sfârşitul lui august, posibil mâncat de un aligator, în SUA. Oamenii au găsit resturi umane, în trupul reptilei - Profimedia
  • Înainte de a dispărea, bărbatul fusese atacat de reptilă

Biroul şerifului din St Tammany Parish spune că legistul lucrează cu anchetatorii ca să determine dacă resturile sunt cele ale lui Timothy Satterlee, care lipseşte din 30 august şi care a fost atacat de un aligator în acea zi.

Bărbatul a fost atacat în faţa casei, care era înconjurată de ape, în suburbia Slidell, din New Orleans, în nordul Lacului Pontchartrain. Autorităţile spun că soţia lui a auzit o căzătură în apă şi a ieşit în afara casei lor. Atunci l-a văzut pe aligator cum îl ataca pe soţul său. Ea a reuşit să îl tragă pe bărbat, rănit grav, pe treptele casei lor. S-a folosit de o barcă ca să ajungă într-o zonă cu nivel mai ridicat ca să caute ajutor, dar când oamenii au ajuns la casă, bărbatul dispăruse.

Bătrânul fusese atacat de reptilă înainte de a dispărea

Poliţiştii s-au alăturat ofiţerilor federali şi de stat ai mediului în încercarea disperată de a căuta reptila. O capcană pusă de vânători a capturat animalul de 226 de kilograme, luni dimineaţa.

„Este o tragedie cumplită şi ofer cele mai sincere condoleanţe şi simpatia mea merge către familia Satterlee. Ştiu că descoperirea de astăzi nu va aduce pe cel iubit înapoi, dar spre că le va aduce un final. Sunt mândru de munca fără oprire a agenţilor mei şi a celorlalaţi anchetatori care au asistat şi sper că perseverenţa lor de a găsi acest aligator îi va ajuta să facă faţă pierderii lor. Vom continua să ne rugăm pentru ei”, a declarat şeriful Randy Smith.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Un bătrân de 71 de ani, dispărut fără urmă la sfârşitul lui august, posibil mâncat de un aligator, în SUA. Oamenii au găsit resturi umane, în trupul reptilei