Antena Meniu Search
x

Foto Un bătrân, mort în condiţii suspecte în casa lui din UK. Familia este îngenuncheată de durere: "Cel mai bun tată"

Geoffrey Ives, un bărbat de 75 de ani din UK, a fost găsit mort în circumstanțe "suspecte". Familia, dar și cei apropiați sunt în stare de șoc, după ce au aflat că bătrânul a fost găsit fără suflare în propria casă. În timp ce aceștia au transmis mesaje pline de durere, după moartea lui Geoffrey, polițiștii britanici au deschis o anchetă.

de Redactia Observator

la 06.02.2023, 13:00

Un bătrân, mort în condiţii suspecte în casa lui din UK
Un bătrân, mort în condiţii suspecte în casa lui din UK - Profimedia, Facebook

Geoffrey Ives a fost descris de cei dragi ca fiind "cel mai bun tată, bunic, unchi și prieten". Familia sa este foarte îndurerată de pierderea lui și a declarat că: "Ne-a fost alături și ne-a sprijinit de-a lungul întregii noastre vieți, punându-ne întotdeauna pe primul loc. A fost un om încăpățânat, dar nu avea răutate în suflet. Toți cei care l-au cunoscut l-au iubit. A fost cel mai bun tată, bunic, unchi și prieten pentru noi toți".

Autorităţile consideră suspectă moartea bătrânului

Poliția a deschis o anchetă pentru crimă în cazul morții bărbatului de 75 de ani. Ofițerii de la Poliția din Greater Manchester au transmis, pentru presa străină, că au fost chemați la o casă de pe Hardfield Street, Heywood, lângă Rochdale, pe 29 ianuarie. Geoffrey a fost declarat mort la fața locului și, după ce au investigat circumstanțele morții bărbatului, autoritățile cred că moartea sa ar putea fi suspectă.

Ofițerul principal de investigație, detectivul David Moores, a declarat: Gândurile noastre sunt alături de familia lui Geoffrey, în aceste momente dificile, iar ofițerii noștri special pregătiți vor continua să îi sprijine. În urma demarării unei anchete legate de o posibilă crimă, o echipă de detectivi a lucrat fără pauză pentru a pune cap la cap informații și probe.

Investigațiile noastre ne-au adus într-un punct al anchetei în care suntem în măsură să facem apel la populaţie pentru a le cere mai multe informații. Ofițerii din districtul Rochdale vor asigura o prezență vizibilă în zilele următoare pentru a reasigura, deoarece înțelegem că acest incident poate provoca un anumit șoc și îngrijorare.

"Dorim să asigurăm locuitorii din zonă că vom continua să investigăm ceea ce credem că este un incident izolat, fără un risc mai mare pentru public și dorim să mulțumim publicului pentru cooperarea și răbdarea de până acum", au mai transmis autorităţile britanice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Un bătrân, mort în condiţii suspecte în casa lui din UK. Familia este îngenuncheată de durere: "Cel mai bun tată"