Antena Meniu Search
x

Un bebeluş de 11 luni a murit, pentru că ar fi fost hrănit prea mult. Micuţul s-a stins chiar în timp ce mama lui îi dădea să mănânce, în Franţa

Un copilaş de 11 luni a murit din cauza supraalimentării. Mama copilului este suspectată că şi-a „hrănit forțat” fiul folosind o metodă tradițională.

de Monica Palade

la 21.01.2024, 21:44

Un bebeluş de 11 luni a murit, pentru că ar fi fost hrănit prea mult. Micuţul a murit chiar în timp ce mama lui îi dădea să mănânce, în Franţa - Shutterstock

Cazul şocant a avut loc în Franţa, pe 25 noiembrie. Femeia din Mantes-la-Ville a fost luată recent în custodia poliției, înainte de a fi pusă sub acuzare și plasată sub supraveghere judiciară.

A murit de la supraalimentare

Bebeluşul de unsprezece luni, gol într-o găleată, s-a sufocat în timp ce mama lui îl hrănea în baie. Din păcate, serviciile de urgență au reușit doar să constate decesul copilului.

Plasată în arestul poliției pe 16 ianuarie pentru omor din culpă, mama a negat faptele de care a fost acuzată în fața poliției. Cu toate acestea, autopsia victimei a evidențiat clar o pistă falsă, fără a evidenția nicio altă formă de abuz, scrie Le Parisien.

Ancheta a scos la iveală existența, în cultura vest-africană, a unei practici de hrănire forțată a copiilor, ceea ce indică faptul că făptuitorul avea obiceiul să se închidă pe sine și pe fiul său în baie pentru hrănire forțată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Un bebeluş de 11 luni a murit, pentru că ar fi fost hrănit prea mult. Micuţul s-a stins chiar în timp ce mama lui îi dădea să mănânce, în Franţa