Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un boxer de 23 de ani s-a luptat pentru viață cu un urs care i-a ucis prietenul, în Rusia. Animalul a fost doborât cu o lovitură de cuțit

Un boxer de 23 de ani din Rusia a fost grav rănit după ce s-a luptat cu un urs brun, pe care a reușit să-l omoare, după ce i-a ucis prietenul.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 21.10.2021, 17:50

Ilya Medvedev s-a luptat cu animalul sălbatic după ce a asistat la moartea înfiorătoare a prietenului său, Vyacheslav „Slava” Dudnik, în vârstă de 48 de ani, în timpul unei partide de pescuit pe râul Irtysh din Rusia.

Presa locală scrie că ursul l-a atacat mai întâi pe bărbatul în vârstă, care nu a avut nicio șansă, apoi a sărit pe tânărul boxer de 23 de ani.

Ursul a atacat doi bărbați aflați la pescuit

Un alt pescar Denis Chebotar, în vârstă de 41 de ani, care își asigura barca la malul râului în acel moment, a fost alertat de țipetele disperate ale celor doi. 

Pe acelaşi subiect

”Am auzit țipete. Au strigat: Ursul, ursul! Și asta e tot... apoi împușcături. Când am ajuns la fața locului, l-am văzut pe Slava mort”, a povestit pescarul, scrie The Sun.

Boxerul, care a participat la competițiile naționale, a încercat inițial să împuște ursul, într-o încercare disperată de a se apăra, însă l-a ratat și animalul s-a năpustit asupra lui. 

Ursul a murit înjunghiat de tânărul boxer

„A avut timp să tragă de două ori, apoi, evident, s-a retras, a reîncărcat și a mai tras de două ori. Al cincilea cartuş nu a intrat complet în camera armei și ...nu a mai avut timp”, a mai spus pescarul. 

Din fericire, tânărul a putut folosi un cuțit pe care îl avea la el și cu el l-a înjunghiat pe urs. 

Grav rănit, tânărul a fost dus mai mult mort decât viu la cel mai apropiat spital unde se află la terapie intensivă, cu răni grave la cap și pe corp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Un boxer de 23 de ani s-a luptat pentru viață cu un urs care i-a ucis prietenul, în Rusia. Animalul a fost doborât cu o lovitură de cuțit