Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Un boxer de 23 de ani s-a luptat pentru viață cu un urs care i-a ucis prietenul, în Rusia. Animalul a fost doborât cu o lovitură de cuțit

Un boxer de 23 de ani din Rusia a fost grav rănit după ce s-a luptat cu un urs brun, pe care a reușit să-l omoare, după ce i-a ucis prietenul.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 21.10.2021 , 17:50

Ilya Medvedev s-a luptat cu animalul sălbatic după ce a asistat la moartea înfiorătoare a prietenului său, Vyacheslav „Slava” Dudnik, în vârstă de 48 de ani, în timpul unei partide de pescuit pe râul Irtysh din Rusia.

Presa locală scrie că ursul l-a atacat mai întâi pe bărbatul în vârstă, care nu a avut nicio șansă, apoi a sărit pe tânărul boxer de 23 de ani.

Ursul a atacat doi bărbați aflați la pescuit

Articolul continuă după reclamă

Un alt pescar Denis Chebotar, în vârstă de 41 de ani, care își asigura barca la malul râului în acel moment, a fost alertat de țipetele disperate ale celor doi. 

Pe acelaşi subiect

”Am auzit țipete. Au strigat: Ursul, ursul! Și asta e tot... apoi împușcături. Când am ajuns la fața locului, l-am văzut pe Slava mort”, a povestit pescarul, scrie The Sun.

Boxerul, care a participat la competițiile naționale, a încercat inițial să împuște ursul, într-o încercare disperată de a se apăra, însă l-a ratat și animalul s-a năpustit asupra lui. 

Ursul a murit înjunghiat de tânărul boxer

„A avut timp să tragă de două ori, apoi, evident, s-a retras, a reîncărcat și a mai tras de două ori. Al cincilea cartuş nu a intrat complet în camera armei și ...nu a mai avut timp”, a mai spus pescarul. 

Din fericire, tânărul a putut folosi un cuțit pe care îl avea la el și cu el l-a înjunghiat pe urs. 

Grav rănit, tânărul a fost dus mai mult mort decât viu la cel mai apropiat spital unde se află la terapie intensivă, cu răni grave la cap și pe corp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Mapamond » Un boxer de 23 de ani s-a luptat pentru viață cu un urs care i-a ucis prietenul, în Rusia. Animalul a fost doborât cu o lovitură de cuțit