Antena Meniu Search
x

Un britanic şi-a înjunghiat mortal mama şi şi-a rănit grav tatăl, în urma unui scandal pornit în familie: "O pierdere de neimaginat"

O întreagă comunitate este în stare de şoc, după ce un bărbat şi-a ucis mama şi l-a rănit grav pe tatăl său, în urma unui scandal neaşteptat pornit în familie.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 17.12.2021, 11:35

Un britanic şi-a înjunghiat mortal mama şi şi-a rănit grav tatăl, în urma unui scandal pornit în familie - Profimedia

Ashley Howse a fost arestat după ce mama sa, Julia, în vârstă de 61 de ani, a fost găsită înjunghiată la domiciliul familiei, sâmbăta trecută. Tânărul de 35 de ani este acuzat și că a încercat să-și ucidă şi tatăl, Richard, în vârstă de 62 de ani, în timpul aceluiași presupus atac.

Nimeni nu ştie care a fost motivul pentru care bărbatul a recurs la gestul extrem

Poliția și paramedicii au ajuns la casa din Austins Mead din Bovingdon, Hertfordshire, în jurul orei 15.20 și au găsit-o pe Julia în stare extrem de gravă, relatează The Sun. Fusese atacată de fiu în timpul unui scandal pornit anterior între aceştia. În ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-i salva viaţa, femeia a fost declarată moartă la scurt timp udpă sosirea echipajelor de salvare.

Bărbatul este acuzat de omor şi tentativă de omor. Prin intermediul unei conferinţe video de la închisoarea Peterborough, bărbatul a fost audiat la Luton Crown Court, unde a refuzat să depună o pledoarie şi a fost reţinut în ares preventiv până la următoarea prezentare care va avea loc în februarie.

Inspectorul șef detectiv Sam Khanna de la Hertfordshire Constabulary, ofițerul principal al anchetei în caz, a declarat: „Familia și prietenii Juliei au suferit o pierdere de neimaginat. Sunt sprijiniţi fără încetare de ofiţerii noştri şi de specialiştii care sunt în permanenţă în contact cu familia. Bovingdon este o comunitate unită și știm că această tragedie reprezintă un șoc imens pentru toți rezidenții - dintre care unii cunosc familia personal. Este de înțeles o perioadă extrem de dificilă pentru familia Juliei”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Un britanic şi-a înjunghiat mortal mama şi şi-a rănit grav tatăl, în urma unui scandal pornit în familie: "O pierdere de neimaginat"