Antena Meniu Search
x

Foto Un cadavru a fost găsit într-o pădure din Anglia, la doar o săptămână după ce o femeie de 31 de ani a fost dată dispărută

Descoperire macabră a poliţiştilor, în urma dispariţiei unei tinere de 31 de ani din Anglia. După mai bine de o săptămână de căutări, autorităţile au găsit un cadavru în pădure.

de Redactia Observator

la 05.07.2022, 17:00

Chelsea Allen
Trupul neînsufleţit al unei tinere de 31 de ani, găsit într-o pădure din Anglia - Facebook/Chelsea Allen

Chelsea Allen, în vârstă de 31 de ani, a fost dată dispărută pe 26 iunie, când şi-ar fi părăsit locuinţa din Helmsley, North Yorkshire, la ora 3:00 dimineaţa, pe jos, fără telefon sau bani.

Poliţiştii au desfăşurat misiuni de căutare la care au folosit câini de mirosuri, drone şi un echipaj montan de salvare. Ulterior, aceştia au confirmat faptul că un cadavru a fost găsit în pădurea de lângă Helmsley, punând capăt incertitudinii care îi afecta pe membrii familiei.

În prezent, circumstanţele nu sunt considerate ca fiind suspecte, redactează Mirror.

Identificarea oficială nu a fost confirmată

Pe acelaşi subiect

Autorităţile au spus că identificarea oficială a cadavrului nu a fost făcută încă, însă ofiţerii consideră că este trupul femeii pe care o căutau de mai bine de o săptămână. „Identificarea oficială nu a fost confirmată în acest stadiu, dar ofiţerii cred că acest cadavru al lui Chelsea”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Familia femeii a fost informată cu privire la găsirea cadavrului şi aşteaptă datele de la autopsie.

Mesaje de adio pentru tânăra de 31 de ani

Zeci de mesaje de adio au fost postate pe reţelele de socializare, ca un omagiu adus tinerei de 31 de ani. 

„Nu pot să cred că acest lucru e adevărat. Stau şi îmi amintesc toate momentele din copilărie pe care le-am avut împreună. Am avut cele mai bune momente de-a lungul timpulu icu tine. Mi-aş dori să ştii cât de iubită eşti. Zboară spre Ceruri, fată frumoasă!”

„Nu te voi uita niciodată Chels, nu am întâlnit pe nimeni care să fie cum ai fost tu şi nici nu voi întâlni vreodată. Erai una la un milion şi te iubim atât de mult. Sperăm că oriunde te-ai afla acum când ești în pace. Dragoste din partea mea, a întregii mele familii și, cel mai important, celei mai bune prietene ale tale, Millie”.

„Zboară sus, Chels! Te cunosc doar de câțiva ani, dar cred că vorbesc în numele tuturor când spun că ai adus atâtea râsete și dragoste în viața oamenilor! Sunt atât de trist să aud despre asta și mi-aș fi dorit să existe ceva care ar fi putut fi făcut pentru a salva un suflet frumos. Zboară sus alături de îngeri, nu te vom uita niciodată”, au fost doar câteva dintre mesajele de adio postate de oameni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Un cadavru a fost găsit într-o pădure din Anglia, la doar o săptămână după ce o femeie de 31 de ani a fost dată dispărută