Antena Meniu Search
x

Un câine a dat foc casei, după ce ar fi pornit accidental un uscător de păr, în Anglia: "Când s-a întors și-a găsit casa plină de fum"

Un câine ar fi provocat un incendiu într-o casă, după ce a pornit accidental un uscător de păr. 

de Redactia Observator

la 25.12.2022, 11:43

Un câine a dat foc casei, după ce at fi pornit accidental un uscător de păr, în Anglia
Un câine a dat foc casei, după ce at fi pornit accidental un uscător de păr, în Anglia - Profimedia

Serviciul de pompieri din Essex a spus că echipajele au fost chemate la Hockley, Essex, după ce o casă ar fi luat foc, potrivit BBC.

Focul ar fi pornit într-un dormitor, iar pompierii au reușit să-l stingă cu rapiditate. Câinele aștepta lângă ușa din față când proprietarul casei s-a întors și ambii au fost tratați pentru inhalare de fum, a spus serviciul.

Proprietarul a ieșit și când s-a întors și-a găsit casa plină de fum. Credem că incendiul a început pentru că un uscător de păr a rămas în priză, pe pat. Câinele ar fi sărit apoi pe pat și a pornit uscătorul de păr, care ulterior a ars așternuturile de pe pat. Odată ce ați terminat cu orice aparate electrice, cum ar fi uscătoare de păr și aparate de îndreptat, vă rugăm să aveți grijă și să le scoateți din priză”, au spus autoritățile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Un câine a dat foc casei, după ce ar fi pornit accidental un uscător de păr, în Anglia: "Când s-a întors și-a găsit casa plină de fum"