Antena Meniu Search
x

Un cățeluș a fost salvat de pompieri după ce a căzut într-o fântână cu o adâncime de 3 metri, în UK

Un cățeluș adorabil s-a reunit cu stăpânii săi pentru mângâieri și îmbrățisări după ce a căzut noaptea într-o fântână întunecată și adâncă de mai bine de 3 metri.

de Redactia Observator

la 13.07.2022, 16:26

Echipajul de pompieri și salvare din West Yorkshire a venit să-l salveze pe micuțul patruped pe nume Frank, după ce acesta a căzut într-un puț care avea o adâncime de mai bine de 3 metri, duminică seară. Din fericire, animalul este acum teafăr, în brațele stăpânilor săi.

Puiul a dispărut în seara de duminică, 10 iulie și nu a fost de găsit nicăieri. Apoi, un locatar a auzit un câine plângând în Heath Common, Wakefield, și a chemat serviciile de urgență.

Echipajul de pompieri din West Yorkshire l-a găsit pe Frank speriat, pe fundul unei fântâni dezafectate care măsura nu mai puțin de 3 metri adâncime. A fost scos de un pompier care a coborât pe o frânghie și, din fericire, nevătâmat. Cățelușul plin de noroi a fost tare fericit când a ajuns din nou în brațele familiei sale, relatează Mirror.

O postare pe Facebook înpărtășită de West Yorkshire Fire and Resque spunea: “Acest cățeluș a avut o noapte foarte grea, Frank a dispărut în noaptea de duminică și, din păcate, a căzut într-o fântână. Din fericire pentru Frank, echipajul a reușit să-l salveze”.

Pe acelaşi subiect

Acesta nu este primul caz similar cu care pompierii s-au confruntat

Un alt câine care a suferit același tip de accident este Olive, un labrador care a fost prins timp de 4 zile într-un puț de mină vechi, cu o adâncime de aproape 4 metri.

Jo Belton și fiica sa Charlotte au declarat că animalul în vârstă de 2 ani a fugit din lesă și a dispărut în timpul unei plimbări în zona periferiei din orașul Sheffield. Mai târziu a fost găsit într-o deschidere a fântânii care era acoperită cu iarbă. Din cauza incertitudinii cu privire la adâncimea puțului, organizația de căutare și salvare a alertat pompierii care au venit să îl salveze.

Olive s-a reunit ulterior cu proprietarul său și a fost verificat de un veterinar care a confirmat, surprinzător, ca acesta este nevătămat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Un cățeluș a fost salvat de pompieri după ce a căzut într-o fântână cu o adâncime de 3 metri, în UK