Antena Meniu Search
x

Video Cei mai frumoşi câini s-au adunat la Arad pentru a defila pe podium. "Niciodată un câine crescut cu mâncare ieftină nu o să arate aşa"

Cei mai simpatici căţei s-au adunat în acest wekeend la Arad, la un concurs de frumuseţe. Până să ajungă să defileze pe podium însă, stăpânii lor au mult de muncă şi investesc mulţi bani şi timp pentru întreţinerea lor. Efortul merită însă pe deplin.

de Daciana Cordoş

la 10.07.2022, 20:22

Vezi și

Aproape 3.000 de câini au defilat pe arenă în Arad, în acest weekend. Pieptănaţi şi aranjaţi, patrupezii şi-au etalat calităţile, făcându-şi stăpânii mândri. Nu e chiar ieftin pentru stăpâni să ajungă la momentul în care-şi văd animalele pe podium. În plus, şi alimentaţia trebuie să fie demnă de un campion. "Niciodată un câine crescut cu mâncare ieftină nu o să arate aşa. Mânâncă multă carne crudă, femur de vită. Câteodată le mai dau franjuri de la somon pentru blană", spune o femeie.

La competiţie au participat câini din 23 de ţări. Evenimentul de la Arad a venit şi cu o premieră pentru România. "Pentru prima dată în România, este prezentă şi o rasă care inca nu este omologata de federatia chinologica internationala, luisna katahula sau cainele leopard", a declarat Roberto Schill, Asociaţia Chinologică Română Arad. În total au fost şase expoziţii chinologice. Iar la finalul competiţiilor, cei mai frumoşi patrupezi au fost premiaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Cei mai frumoşi câini s-au adunat la Arad pentru a defila pe podium. "Niciodată un câine crescut cu mâncare ieftină nu o să arate aşa"