Antena Meniu Search
x

Video Un concurent la "Vrei să fii milionar?" şi-a sunat în direct soţia, dar a răspuns o voce de bărbat. Imaginile de acum 4 ani, virale din nou

Varianta ajutătoare "Sună un prieten" aduce deseori momente palpitante în emisiunile de tipul "Vrei să fii milionar?", unde concurenţii trebuie să răspundă corect la o serie de întrebări cu variante de răspuns. Iar pentru un bărbat aflat în timpul provocării, ajutorul urma să vină chiar de la soţia lui. Zis şi făcut, telefonul a început să sune, dar... Surpriză! În loc să audă vocea femeii alături de care a ales să-şi petreacă viaţa, i-a răspuns un bărbat.

de Redactia Observator

la 04.03.2024, 16:36

La telefon a răspuns un bărbat - Captură video YouTube

Imaginile au fost filmate în 2020, dar videoclipul a devenit iar viral, relatează Daily Mail. Concurentul pe nume JP Morgan, din Lincoln, urma să câştige 16.000 de lire sterline dacă reuşea să dea răspunsul corect. Dar a rămas ca trăsnit când o voce de bărbat a răspuns la telefonul soţiei sale.

Voce de bărbat, la telefonul soţiei

"Un bărbat tocmai a răsuns la telefon! Poţi să confirimi că nu mai e nimeni acolo, cu tine?", a strigat prezentatorul Jeremy Clarkson.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Momentul tensionat a durat însă doar câteva clipe, pentru că Elizabeth a răspuns şi a clarificat misterul: era un mesaj automat, transmis apelanţilor când femeia nu putea să răspundă.

Întrebarea la care se împotmolise concurentul avea legătură cu o serie de cuvinte în limba germană: "Care dintre aceste zile fac parte din weekend în Germania?" Variantele de răspuns erau: Donnerstag, Mittwoch, Sonntag, sau Dienstag. La ţanc pentru că o parte din familia lui Elizabeth locuia în Germania. "Mătuşa ei a stat în Germania peste 50 de ani, soţia mea a fost acolo de câteva ori", povesteşte JP Morgan. 

Internauţii au comentat amuzaţi la videoclipul devenit viral: "Cu toţii ne-am adunat aici să aflăm dacă soţia era cu amantul!" S-au făcut inclusiv glume legate de "pensia alimentară" pe care o va plăti dacă bărbatul  devine milionar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Un concurent la "Vrei să fii milionar?" şi-a sunat în direct soţia, dar a răspuns o voce de bărbat. Imaginile de acum 4 ani, virale din nou