Antena Meniu Search
x

Ca să nu muncească, un bărbat şi-a apelat propriul număr de telefon 55 de ore, până superiorii au prins de veste

Lenea poate stimula creativitatea celor care, din dorinţa de a munci cât mai puţin, găsesc fel de fel de modalităţi de a se sustrage de la lucru. Este şi cazul unui consultant fiscal din Suedia, care şi-a apelat, ore în şir, propriul număr de telefon de serviciu. Demascat de superiori, cărora le-a justificat gestul prin "motivaţia extrem de scăzută" de a munci, acesta riscă să fie dat afară.

de Ioana Petcu

la 06.11.2021, 00:30

Un consultant fiscal şi-a apelat, ore în şir, propriul număr de telefon de serviciu
Un consultant fiscal şi-a apelat, ore în şir, propriul număr de telefon de serviciu - Profimedia

Ca să scape de lungile ore de muncă, un consultant fiscal din Suedia a avut o idee neconvenţională. Acesta s-a asigurat că nimeni nu îl va putea contacta telefonic timp de 55 de ore, apelând insistent propriul număr de telefon. Iar metoda s-a dovedit eficientă, până ce superiorii săi au prins de veste, relatează bfmtv.com.

"În loc să preia apeluri de la clienţi, Andreas şi-a ţinut numărul de mobil ocupat, astfel încât oamenii să fie redirecţionaţi către colegii săi", se arată în raportul disciplinar redactat de Autoritatea Suedeză Fiscală. În perioada cuprinsă între 10 martie şi 5 mai, bărbatul în vârstă de 28 de ani, şi-a apelat propriul număr de telefon de 32 de ori, cumulând un total de 55 de ore pierdute la locul de muncă. Acesta este echivalentul a şapte zile lucrătoare, pe parcursul a două luni de zile, precizează compania. "Unele apeluri durau ore întregi", motiv pentru care şefii săi au devenit suspicioşi. Tânărul a recunoscut fapta, cu toate că ancheta internă demonstrează că acesta a continuat convorbirile interminabile de cel puţin patru ori după întrevederea disciplinară cu superiorii. În luna mai, acesta s-a apărat declarând că are "o motivaţie extrem de scăzută" să muncească.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Ca să nu muncească, un bărbat şi-a apelat propriul număr de telefon 55 de ore, până superiorii au prins de veste