Antena Meniu Search
x

Un copil de 11 ani a murit după ce a fost găsit în stare gravă, într-un parc din Anglia. Un bărbat de 41 de ani a fost arestat

Un bărbat din Anglia a fost acuzat de crimă şi abuz asupra unui copil de 11 ani, după ce acesta a fost găsit în stare gravă într-un parc.

de Redactia Observator

la 04.07.2022, 18:53

Un copil de 11 ani a murit după ce a fost găsit în stare gravă, într-un parc din Anglia - Profimedia

Michael Harriosn, un englez din oraşul Nottingham, în vârstă de 41 de ani, este acuzat de crimă, dar şi de abuz şi urmează ca în decursul zilei de azi să se prezinte în faţa juraţilor la Curtea Magistraţilor din Southern Derbyshire.

Serviciile de urgenţă au fost chemate la parcul Shipley Country din Heanor, pe data de 18 iunie, după ce un copil a fost găsit în stare gravă, a declarat poliţia din Derbyshire. A fost transportat de urgenţă la spital, însă în ciuda eforturilor depuse de medici, a fost confirmat decesul la scurt timp.

Poliţia a deschis o anchetă care a dus la arestarea lui Michael Harisson, în vârstă de 41 de ani, în urma investigaţiilor el devenind prim suspect în legătură cu moartea băiatului. Acesta a fost acuzat de crimă dar şi de comportament abuziv, conform celor de la Mirror.

Principalul suspect nu a fost obligat să dea nicio declaraţie

Harrison nu a fost obligat să depună nicio pledoarie în timpul unei scurte audieri din Tribunalul de Magistraţi din Southern Derbyshine. El a vorbit doar pentru a-şi confirma numele, adresa şi data naşterii, înainte de a fi arestat preventiv de către magistraţi, urmând să fie audiat marţi, 5.07.2022.

Acesta le-a dat adresa magistraţilor ca fiind o reşedinţă în care nu locuieşte tot timpul. Poliţiştii continuă ancheta pentru a afla cum s-au petrecut lucrurile de fapt şi care este legătura bărbatului cu acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Un copil de 11 ani a murit după ce a fost găsit în stare gravă, într-un parc din Anglia. Un bărbat de 41 de ani a fost arestat