Antena Meniu Search
x

Un criminal din Marea Britanie, desfigurat pe viaţă de doi deţinuţi. Prizonierii i-au tăiat faţa cu o armă improvizată

Un criminal implicat în cazul lui Stephen Lawrence - un adolescent britanic de culoare, ucis cu brutalitate în 1993 din motive rasiale - a suferit răni care i-au schimbat viața, după ce a fost atacat în închisoare cu o armă improvizată, transmite Mirror.

de Iris Duţescu

la 15.11.2022, 10:18

Celulă de închisoare
Crimnalul a fost atacat de cei doi prizonieri cu o armă improvizată - Shutterstock

Unul dintre criminalii lui Stephen Lawrence a rămas cu cicatrici pe viaţă după ce faţa lui a fost tăiată într-un atac violent, în închisoare. David Norris, în vârstă de 46 de ani, a fost atacat weekend-ul trecut de doi prizonieri, care l-au rănit cu o lamă improvizată, la penitenciarul Dartmoor. El a fost condamnat la închisoare pe viaţă în 2012, după ce a fost declarat vinovat pentru uciderea adolescentului, într-un atac rasist care a şocat toţi cetăţenii britanici. 

Sursele spun că, în prezent, bărbatul se recuperează după rănirea care i-a schimbat viața, care i-a fost provocată cu o armă improvizată, creată de prizonieri din topirea lamelor de ras în periuțele de dinți ale închisorii. 

Criminalul va rămâne desfigurat pe viaţă 

Doi tâlhari s-ar afla în spatele atacului premeditat de duminică, despre care se spune că ar fi avut loc din răzbunare pentru un conflict anterior din închisoare și nu în legătură cu crimele sale. Alţi doi prizonieri ar fi vegheat în timp ce bărbaţii îl atacau pe Norris. 

"Norris nu a avut nicio șansă. A fost tăiat rău. Era mult sânge", a declarat pentru presă o sursă apropiată, după incident. 

Criminalul a fost internat la spital - unde medicii i-au pus mai multe copci - şi se estimează că se va întoarce în închisoare peste 24 de ore. Doctorii cred că faţa bărbatului va rămâne desfigurată pe viaţă, din cauza leziunilor grave.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » Un criminal din Marea Britanie, desfigurat pe viaţă de doi deţinuţi. Prizonierii i-au tăiat faţa cu o armă improvizată