Antena Meniu Search
x

Un cuplu și-a lăsat ore întregi copilul în mașină, la o temperatură de -2 grade. Băuți bine, americanii au plecat liniștiți să schieze

Inconștiență fără limite: Părinții, care și-au lăsat copilul în mașină la temperaturi sub limita înghețului pentru a putea merge la schi, au fost acuzați de abuz asupra copiilor. Se pare că la acel moment, cei doi erau în stare de ebrietate.

de Redactia Observator

la 20.02.2022, 14:18

Un cuplu și-a lăsat ore întregi copilul în mașină, la o temperatură de -2 grade
Un cuplu și-a lăsat ore întregi copilul în mașină, la o temperatură de -2 grade - Shutterstock

Cuplul și-a lăsat fiica de doi ani singură în vehicul, în timp ce temperatura de afară era de -2,2 C. Katelynn Brent, în vârstă de 21 de ani, și Corey Ahern, de 29 de ani, din New York, au recunoscut că și-au lăsat fiica nesupravegheată în timp ce și-au folosit permisele pentru a schia. Incidentul a avut loc în Vermont, SUA.

Un polițist aflat în trecere a observat copilul nesupravegheat în mașină

Cei doi au fost prinși abia după ce polițiștii locali au fost alertați că un copil a fost lăsat singur într-o mașină. Au fost opriți de ofițerul Hoffman de la Departamentul de Poliție Killington care conducea pe un drum din apropiere. Acesta a mai constat că părinții erau în stare de ebrietate, conform Daily Star.

Din fericire, ofițerul a spus că ''copilul părea sănătos și în regulă''. Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție Killington a declarat: ''Departamentul pentru Copii și Familii din Vermont și Departamentul pentru Serviciile de Protecție a Copilului din Statul New York sunt la curent cu constatările. Ambele părți sunt programate să se prezinte în instanță la o dată ulterioară pentru a răspunde acuzațiilor''.

Utilizatorii rețelelor de socializare au criticat acțiunile părinților, spunând că ''ar trebui să le fie rușine''. Janeen Anne Jarvis-Lunna a declarat: "Mă întreb de câte ori și-au pus copilul în pericol. S-a întâmplat să fie momentul în care au fost prinși." Cuplul urmează să se prezinte în instanță pe 28 februarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Un cuplu și-a lăsat ore întregi copilul în mașină, la o temperatură de -2 grade. Băuți bine, americanii au plecat liniștiți să schieze