Antena Meniu Search
x

Un german a trăit aproape patru ani cu soția moartă în casă. Rudele au alertat poliţia

Descoperire macabră într-un sat din Germania. Un bărbat a trăit aproape patru ani cu soţia moartă în casă. Poliţia încearcă să afle acum circumstanţele decesului femeii, potrivit dasding.de

de Redactia Observator

la 28.09.2023, 10:48

Un german a trăit aproape patru ani cu soția moartă în casă. Rudele au alertat poliţia
Imagine ilustrativă - Un german a trăit aproape patru ani cu soția moartă în casă. Rudele au alertat poliţia

Comunitatea din Wertheim-Lindelbach a fost cutremurată de vestea potrivit căreia un localnic a trăit timp de trei ani şi jumătate cu soţia moartă în casă. Cauza morţii femeii este încă necunoscută. Cu toate acestea, poliţiştii nu cred că victima a fost ucisă. Totul a ieșit la iveală când rudele celor doi soţi şi-au dat seama de grozăvie şi au alertat poliţia.  

În Wertheim-Lindelbach trăiesc doar 500 de persoane şi este bizar cum absenţa femeii nu a fost semnalată mai devreme. Potrivit primarului, cuplul s-a mutat în sat în urmă cu 25 de ani, dar au dus o viaţă retrasă. Câţiva vecini au observat dispariţia bruscă a femeii, însă răspunsul soţului nu le-a dat de bănuit că s-ar fi întâmplat ceva.  

Cadavrul a fost supus necropsiei, urmând ca medicii să stabilească modul în care s-a produs decesul. În urma anchete, procurorii încearcă să afle cum de trupul neînsufleţit a rămas nedescoperit o perioadă atât de lungă de timp.   

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Un german a trăit aproape patru ani cu soția moartă în casă. Rudele au alertat poliţia