Antena Meniu Search
x
LIVE

Un japonez a sunat de 2060 la poliţie pentru a înjura agenţii. “Ştiam că va veni după mine într-o zi”

Poliția din Japonia a arestat un bărbat furios care i-a sunat de 2.060 de ori în decurs de nouă zile pentru a-i „hărțui”.

De Redactia Observator la 05.12.2022, 21:33
Poliția a spus că a pierdut aproximativ 27 de ore la telefon cu bărbatul furios
Un japonez a sunat de 2060 la politie pentru injura agentii - Profimedia

Ofițerii de la sediul Poliției Prefecturii Saitama din Japonia spun că au fost abuzați în mod repetat de un bărbat care i-a sunat de mai multe ori pentru a le spune că ar trebui să fie concediaţi, relatează Mirror. Apelantul înfuriat, un locuitor de 67 de ani din Kawagachi, i-a mai numit pe ofițeri „hoți” și „proști”. Între 30 septembrie și 8 octombrie, a sunat la departament de 2.060 de ori, ceea ce înseamnă aproximativ un apel la fiecare șase minute. 

Poliția bănuiește că dădea apeluri similare de ani de zile

Poliția a spus că a pierdut aproximativ 27 de ore la telefon cu bărbatul furios, ceea ce spun că înseamnă că este vinovat de obstrucționarea activităţii poliției. El a fost arestat pe 28 noiembrie și a mărturisit faptele după audierea poliției. „Știam că poliția va veni după mine într-o zi”, a spus el după ce a fost arestat. 

Poliția i-a înregistrat apelurile telefonice și bănuiește că a făcut apeluri similare de ani de zile. Oamenii de pe rețelele de socializare au fost împărțiți în două părţi, unii condamnând acțiunile bărbatului, în timp ce alții încurajau angajamentul său absolut față de cauză.

Pe acelaşi subiect

Sună ca un bătrân cu prea mult timp liber și fără hobby-uri”, a scris un utilizator.

Ei bine, acum poate să strige la ei toată ziua. Este perfect pentru el!”, a spus un altul.

Alții s-au întrebat „ce poți face cu timpul tău și energia necesare pentru a efectua 2.060 de apeluri”.

Într-un incident similar din 2019, s-a descoperit că un bărbat de 71 de ani a efectuat aproximativ 24.000 de apeluri abuzive către un furnizor de telecomunicații.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Un japonez a sunat de 2060 la poliţie pentru a înjura agenţii. “Ştiam că va veni după mine într-o zi”