Antena Meniu Search
x

Un muzician de 28 de ani, găsit mort după ce a fost atacat și aruncat într-un râu din Georgia

Un muzician, în vârstă de 28 de ani, a fost găsit mort, după ce a fost atacat și aruncat într-un râu din Georgia. Cinci persoane au fost arestate, după ce Thomas Kennedy a fost atacat în fostul stat sovietic.

de Monica Palade

la 13.10.2021, 13:01

Un muzician de 28 de ani, găsit mort după ce a fost atacat și aruncat într-un râu din Georgia - GoFoundMe

Tânărul a murit după ce a băut cu un grup de localnici, iar între ei a izbucnit o dispută verbală și mai apoi fizică. Thomas, din County Mayo, Irlanda, a fost atacat și apoi aruncat în stare de inconștiență în Râul Mtkvari.

Cadavrul său a fost găsit în apă, în apropierea satului Kvakhvreli, din municipiul Gori, pe 8 octombrie. Potrivit rapoartelor, presupușii ucigași au fugit de la fața locului. Într-un final, suspecții au fost prinși și reținuți.

Suspecții au fost reținuți

Giorgi Balashvili, în vârstă de 28 de ani, împreună cu Giorgi Okhanashvili, în vârstă de 17 ani, Giorgi Kareli, în vârstă de 20 de ani, Zura Palavandishvili, în vârstă de 19 ani, și Vasil Okropiridze, în vârstă de 24 de ani, au negat că ar avea vreo legătură cu moartea muzicianului, după ce au fost reținuți sub suspiciunea de crimă.

Cei cinci riscă să facă închisoare de la 13 la 17 ani, dacă vor fi găsiți vinovați. Kennedy a sosit în Georgia, pe 30 august, ca să urmeze un colegiu local de muzică. Artistul cânta la chitară acustică. A fost deschis un dosar penal de crimă cu circumstanțe agravante.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Un muzician de 28 de ani, găsit mort după ce a fost atacat și aruncat într-un râu din Georgia