Antena Meniu Search
x

Un nou-născut, găsit abandonat într-o pădure din SUA. Magdalena a crezut că aude o pisică, dar era o fetiță: "A fost harul lui Dumnezeu"

Magdalena Gregorio Ordonez a auzit un zgomot ciudat într-o pădurea din Mulberry, Florida, SUA, și a crezut că sunt pisici care se bat, dar a rămas uluită atunci când a găsit o fetiță nou-născută plângând. O fetiță "încă atașată de placentă" a fost găsită abandonată în pădure, după ce o femeie a spus că a auzit zgomote "ciudate".

de Cristina Cruceru

la 31.01.2023, 22:45

Un nou-născut, găsit abandonat într-o pădure din SUA
Un nou-născut, găsit abandonat într-o pădure din SUA - Profimedia, News4jax

Copila a fost găsită în Mulberry, Florida, SUA, sâmbătă dimineața, de Magdalena Gregorio Ordonez, care se afla în pădure împreună cu fiica sa de 12 ani. Femeia a crezut că aude niște pisici, care se bat, și tocmai de asta a ales să meargă să vadă despre ce este vorba. A rămas șocată să găsească abandonată o fetiță nou-născută, învelită într-o pătură. Copila er lăsată afară, abandonată în pădure.

Femeia a sunat de urgență la autorități, iar bebelușul a fost transportat la spital. Din fericire, micuța a suferit doar câteva mușcături de insecte, iar cadrele medicale spun că starea ei de sănătate este stabilă.

Autoritățile străine au spus că: Nu știm dacă copilul s-a născut în pădure sau dacă a fost dus în pădure după ce s-a născut. Acest lucru este încă în curs de investigare. Dar, cu siguranță, am salvat această persoană de la o acuzație de omucidere, pentru că, cu siguranță, dacă acel copil ar fi zăcut acolo și ar fi murit, am fi vorbit despre o anchetă de crimă.

Mama bebelușului nu a fost găsită

Pe acelaşi subiect

Poliția a precizat că nou-născutul ar fi de origine hispanică și cântărea doar 2,5 kilograme. Autoritățile au încercat să o găsească pe mama copilului, însă nu au reușit.

Șeriful, Grady Judd, a declarat că ofițerii au mers din ușă în ușă pentru a încerca să afle identitatea părinților: Am căutat în toată comunitatea și nimeni nu știe cine este mama. Până acum, nimeni nu a cooperat, dacă știa ceva.

"A fost prin harul lui Dumnezeu că am găsit fetița abandonată, înainte să fie expusă la frig sau la orice animale care să-i provoace vreun rău", a spus femeia, care a găsit-o pe fetiță. "A fost lăsată într-o stare extrem de vulnerabilă, dar este o fetiță puternică și se pare că se simte foarte bine", a mai spus aceasta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Un nou-născut, găsit abandonat într-o pădure din SUA. Magdalena a crezut că aude o pisică, dar era o fetiță: "A fost harul lui Dumnezeu"