Antena Meniu Search
x

Un pasager recalcitrant, care purta pe faţă lenjerie intimă în loc de mască, a fost dat jos din avion în SUA

Un american a fost dat afară dintr-un avion care urma să decoleze în Florida, după ce a insistat să poarte pe faţă în loc de mască lenjerie intimă de culoare roşie. Bărbatul a recurs la acest gest în semn de protest faţă de restricţiile anti-COVID.

de Redactia Observator

la 17.12.2021, 18:24

- Twitter

Americanul Adam Jenne, în vârstă de 38 de ani, a făcut probleme la bordul unei curse United Airlines, după ce a insistat să poarte pe faţă lenjerie intimă tanga, de culoare roşie, în locul măştii de protecţie obligatorii. Pasagerul recalcitrant a ales astfel să protesteze faţă de restricţiile anti-COVID, relatează CBS News.

Pasagerul recalcitrant consideră că obligativitatea măştii în avion e o măsură "absurdă"

Bărbatul a fost dat afară din avion, cu puţin timp înainte de ora decolării, pe aeroportul Fort Lauderdale din Florida. Acesta le-a mărturisit reporterilor că se opune restricţiilor epidemice pe care le consideră "absurde". Adam Jenne susţine că nu are sens ca pasagerii să fie obligaţi să poarte măşti de protecţie în avion, în vreme ce şi le pot da jos ca să mănânce sau să bea în timpul zborului.

Incidentul a fost filmat de un alt pasager aflat la bordul avionului. Ulterior, reprezentanţii United Airlines au declarat că "respectivul client se afla într-un dezacord evident cu restricţiile impuse de Guvern, aşa că că echipa a procedat în consecinţă pentru a preveni eventuale conflicte în timpul zborului."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Un pasager recalcitrant, care purta pe faţă lenjerie intimă în loc de mască, a fost dat jos din avion în SUA