Antena Meniu Search
x

Un pompier a murit asfixiat după ce a rămas blocat în fereastra hotelului. Bărbatul se afla alături de soţie, în luna de miere, în Mexic

Un pompier din Texas a fost găsit mort săptămâna trecută, într-o staţiune mexicană, în timp ce se afla în vacanţă alături de proaspăta lui soţie. Autorităţile cred că a murit prin asfixiere, după ce a rămas prins într-o fereastră a unui hotel.

de Redactia Observator

la 03.08.2021, 10:40

Pompierul şi soţia se aflau în luna de miere
Pompierul şi soţia se aflau în luna de miere - Facebook / Jamie Elledge Snow

Elijah Snow, care era pompier în oraşul Arlington, călătorise alături de soţia lui, Jamie, pentru a sărbători luna de miere, într-o staţiune turistică populară din Cancun. Cei doi soţi au coborât la barul hotelului unde erau cazaţi, potrivit New York Post. Acolo au consumat băuturi alcoolice, iar apoi soţia s-a retras în cameră, lăsându-l pe bărbat singur. Când s-a trezit în jurul orei 4 dimineaţa, femeia şi-a dat seama că soţul nu ajunsese încă în cameră. Aceasta a început să-l caute, iar când a observat că nu îi poate da de urmă, a dat alerta.

Bărbatul se afla în luna de miere, alături de proaspăta soţie

Autorităţile au anunţat la scurt timp că bărbatul a fost găsit mort, într-un hotel aflat la 16 km de locul unde erau cazaţi, blocat într-o fereastră a unei băi. Cauza principală a decesului a fost asfixierea accidentală, pe corp nefiind identificate semne de violenţă, potrivit poliţiştilor. Nu se cunosc încă împrejurările prin care bărbatul a ajuns la acel hotel aflat la o distanţă considerabilă de locul unde era cazat. Poliţiştii desfăşoară o anchetă pentru a identifica cu exactitate cauzele morţii.

Familia pompierului a angajat un avocat care a obţinut fotografii de la locul crimei, în care se pot observa vânătăi pe mare parte din corp. Familia este de părere că bărbatul a fost răpit şi bătut înainte de a fi ucis.

"Pur și simplu nu ar face asta. Singurul mod în care ar face acest lucru este dacă i-ar fi frică de viața lui și ar ști că a fost ultima sa soluție pentru a încerca să scape”, a spus tatăl vitreg al pompierului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Un pompier a murit asfixiat după ce a rămas blocat în fereastra hotelului. Bărbatul se afla alături de soţie, în luna de miere, în Mexic