Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un porc scăpat de la o fermă a fost alergat de polițiștii din SUA 1 km până a fost prins. "Suntem toți prieteni aici"

Un porc isteț pe nume Albert Einswine a reușit să ajungă viral pe internet după ce a fugit de la ferma sa și a fost fugărit de către polițiști. Oamenii legii din SUA au pus întreaga "urmărire" pe pagina de Facebook și au explicat faptul că animalul nu s-a lăsat prins decât după ce s-a îndepărtat mai bine de un kilometru de casă, transmite Daily Mail.

de Redactia Observator

la 09.12.2023, 16:25

Incidentul a fost filmat și postat online de către Departamentul de Poliție din Deptford Township. În înregistrare se vede cum porcul de patru ani guiță și fuge de fiecare dată când un polițist se apropie, în timp ce altul, care îl filmează, râde.

Porcul a luat-o la fugă după ce a evadat din țarcurile fermei, dar nu a ajuns prea departe după ce a fost chemată poliția. Într-un clip din timpul urmăririi, un polițist îi spune porcului "suntem toți prieteni aici", în timp ce încearcă să-l prindă. Dar porcul îl ignoră și pleacă în altă direcție.

Doi ofițeri încearcă să îl prindă cu ajutorul unei lese, dar Albert Einswine se ferește și îi evită din nou. Polițistul care filmează interacțiunea poate fi auzit râzând și spunând: "Aproape că l-ai prins".

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cele din urmă au prins porcul după o confruntare care a durat aproximativ 30 de minute.

"La începutul acestei după-amiezi, ofițerii din Deptford au fost trimiși în zona dintre Tanyard Road și Brenner Drive pentru a prinde un porc scăpat de la o fermă", se arată într-un comunicat al poliției.

"Prin utilizarea tehnicilor de dezescaladare și a celor mai noi tehnologii, ofițerii au reușit în cele din urmă să îl prindă pe suspect. Suspectul a fost identificat ca fiind Albert Einswine, un porc în vârstă de 4 ani din New Sharon din Deptford Township. Domnul Einswine a fost eliberat pe propria răspundere", au mai transmis polițiștii.

Detectivul Bob Jones a declarat pentru WPVI: "Înregistrarea video nu arată totul. A trebuit să urmărim porcul pe o distanță de aproape un kilometru."

"E mai rapid decât pare. A ajuns destul de departe. Nu știu unde voia să ajungă. Polițiștii care urmăresc un porc nu este niciodată o scenă lipsită de amuzament", a glumit detectivul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Un porc scăpat de la o fermă a fost alergat de polițiștii din SUA 1 km până a fost prins. "Suntem toți prieteni aici"