Antena Meniu Search
x

Un profesor a fost atacat de un rechin în timp ce făcea surf, pe o plajă din Australia. Poliţia a mai găsit doar resturi din costumul său de înot

Un australian a fost atacat de un rechin în timp ce făcea surf pe o plajă din sudul Australiei. Este vorba despre un profesor de la o școală din zonă care a dispărut după incident. Autoritățile au găsit resturi din costumul de înot și presupun că bărbatul a murit, potrivit CNN.

de Redactia Observator

la 15.05.2023, 11:47

Un profesor a fost atacat de un rechin în timp ce făcea surf, pe o plajă din Australia - Shutterstock

Incidentul s-a produs în weekend pe plaja Walkers Rock Beach, de pe coasta de vest a Australiei de Sud, a anunțat poliția prin intermediul unui comunicat.

Serviciile de urgență au fost chemate la fața locului, iar sursele locale susțin că este vorba despre un bărbat în vârstă de 46 de ani, profesor la școala din localitate, relatează Mediafax. Anchetatorii au găsit în apă fragmente dintr-un costum de neopren și resturi ale unei plăci de surf. Obiectele vor fi analizate de specialiștii criminaliști, iar căutările pe plajă și în apă vor continua.

Atacurile rechinilor sunt relativ rare pe coasta Australiei de Sud. Potrivit Australian Shark Incident Database, în 2022 au avut loc 20 de întâlniri cu rechini, soldate cu 14 răniți și un deces.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Un profesor a fost atacat de un rechin în timp ce făcea surf, pe o plajă din Australia. Poliţia a mai găsit doar resturi din costumul său de înot