Antena Meniu Search
x

Un român a semănat teroare într-un bar din Italia. A scos toporul din hainele de muncă şi a început să-i ameninţe pe clienţii din jur

Momente de teroare într-un bar din centrul orașului Nettuno, regiunea Lazio, unde un bărbat de 35 de ani, de naționalitate română, l-a amenințat mai întâi cu toporul pe un cunoscut, de la care ceruse bani, iar mai apoi pe un tânăr barman.

de Redactia Observator

la 16.05.2023, 15:55

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Bărbatul, care lucra ca muncitor, a scos toporul din hainele sale de lucru cu care era îmbrăcat. S-a putut evita o tragedie doar datorită intervenției unor clienţi, care l-au dezarmat, și a poliției care l-a arestat în urma unei urmăriri contracronometru.

Supărat că nu primeşte bani împrumut, românul a scos un topor şi a trecut la ameninţări

Incidentul s-a petrecut serile trecute, când românul a intrat în barul de pe strada Cristoforo Colombo și a cerut insistent bani de la un cunoscut. Imediat după ce a fost refuzat, a scos o secure din salopetă și a început să-l amenințe. Victima, speriată, nu a văzut imediat ce armă era, dar, având în vedere furia bărbatului și temându-se pentru siguranța ei, a decis să fugă alături de prietenul cu care era deja, notează Rotalianul, citând Il Messaggero.

În acel moment, bărbatul de 35 de ani și-a schimbat ținta și, pe lângă amenințările cu moartea la adresa persoanei căreia îi ceruse banii, nu a ezitat să se întoarcă şi împotriva barmanului. În acel moment, salvatoare a fost intervenția altor clienți care s-au năpustit cu curaj asupra românului, reușind să-l dezarmeze. Totuși, acesta a reuşit să se elibereze și să scape.

Carabinierii din Anzio și Nettuno au ajuns la fața locului, după ce a primit un apel de urgență. Datorită declarațiilor martorilor oculari, au reușit să-l identifice și să-l prindă. Acesta fugise către gara din apropiere, unde a şi fost reținut. Percheziționat de polițiști, suspectul a fost găsit și în posesia unei doze de cocaină. 

Povestea nu s-a terminat aici pentru că bărbatul a încercat în mod repetat să-i lovească pe ofițerii care au intervenit. Până la urmă, cu greu, polițiștii au reușit să-l încătușeze. Bărbatul a fost apoi arestat sub acuzația de tâlhărie calificată, deținere de armă albă şi amenințări. În cele din urmă, a fost dus la închisoare din Velletri și pus la dispoziția autorității judiciare. Ancheta este în curs de desfăşurare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Un român a semănat teroare într-un bar din Italia. A scos toporul din hainele de muncă şi a început să-i ameninţe pe clienţii din jur