Antena Meniu Search
x

Un Rottweiler a "cooperat" cu poliţia, deşi fusese crescut să-i apere pe traficanţii de droguri. Surpriza infractorilor din Brazilia

Crescut de traficanţii de droguri în speranţa că o să-i apere de duşmani - inclusiv de poliţie -, un câine pare să-şi fi uitat "datoria". Surprins de descinderea oamenilor legii, uriaşul Rottweiler s-a întins, cuminte, alături de membrii grupării infracţionale din Brazilia, iar imaginile au devenit virale pe reţelele de socializare.

de Redactia Observator

la 30.07.2022, 17:25

Câinele a ascultat de poliţişti, nu de stăpânii săi, traficanţi de droguri
Câinele a ascultat de poliţişti, nu de stăpânii săi, traficanţi de droguri - Twitter

Trei bărbaţi întinşi la podea, cu faţa în jos şi mâinile la spate. Lângă ei, un Rottweiler le imită poziţia, parcă aşteptând să fie arestat. Nu este vorba despre o glumă, ci sunt imagini din timpul unei descinderi la traficanţi de droguri din oraşul brazilian Hortolandia. Câinele antrenat să-i apere pe infractori a preferat să asculte de oamenii legii, care i-au arestat pe cei trei suspecţi joia trecută. Iar momentul a devenit viral pe internet, provocând un val de reacţii amuzate printre internauţi.

"Culcat! Mâinile la spate!" Reacţia câinelui traficanţilor de droguri

Potrivit Mirror, poliţiştii le-au făcut o vizită traficanţilor din Sao Paulo în seara zilei de 28 iulie, când au avut parte de surpriza unui ... câine docil. Acesta a "cooperat" cu oamenii legii şi nu le-a provocat greutăţi, urmând exemplul stăpânilor săi şi întinzându-se la podea alături de aceştia. În locuinţa percheziţionată, echipajul de intervenţie a descoperit mai bine de 1,1 tone de marijuana. Ofiţerii Antidrog au filmat întreaga operaţiune, inclusiv cadrele care i-au amuzat pe mulţi utilizatori ai reţelelor de socializare din întreaga lume.  

Marfa fusese livrată din Campo Grande, localitate situată în regiunea braziliană Mato Grosso do Sul. Traficanţii nu şi-au dat seama, însă, că şi poliţia e cu ochii pe transport, fiind astfel prinşi în flagrant, cu drogurile asupra lor. Cel mai probabil, substanţele interzise urmau să fie comercializate în Sao Paulo. Proprietarul locuinţei şi ceilalţi doi indivizi reţinuţi au fost duşi la secţia de poliţie, pentru a fi interogaţi. Între timp, câinele a rămas în grija femeii care deţine terenul unde e construită casa. Aceasta nu este implicată în afacerile ilegale ale traficanţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Un Rottweiler a "cooperat" cu poliţia, deşi fusese crescut să-i apere pe traficanţii de droguri. Surpriza infractorilor din Brazilia