Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un sicriu alb, lacrimi şi durere. Fetiţa de 12 ani, găsită moartă intr-o valiză, a fost condusă pe ultimul drum. Imagini de la înmormântarea care a avut loc în Franţa

Lacrimi şi multă durere, luni, la Biserica Lillers din Pas-de-Calais, Franţa, acolo unde a avut loc înmormântarea Lolei, copila de 12 ani găsită moartă într-o valiză în urmă cu aproximativ o săptămână.

de Redactia Observator

la 26.10.2022, 16:44

Sute de oameni s-au adunat să îi aducă fetei un ultim omagiu. Copila de 12 ani a fost ucisă fără milă şi abandonată apoi într-o valiză, iar crima a făcut înconjurul lumii şi a şocat întreaga comunitate. 

Fetiţa a fost înmormântată într-un sicriu alb pe care a fost aşezat un buchet de flori de culoare albă. La biserică, slujba a început puţin înainte de ora 14:00, iar în timpul procesiunilor lângă sicriu au stat înmprmuriţi părinţii, fraţii, rudele, dar şi o mulţime de oameni necunoscuţi care au decis să vină să o conducă pe ultimul drum, după ce cazul ei a fost făcut public, informează BFMTV

Înmormântarea a avut loc în cimititrul din oraşul natal al mamei, iar ceremonia a fost una discretă la care au participat doar familia şi câţiva apropiaţi. 

Ministrul de Interne Gérald Darmanin , secretarul de stat pentru copii, Charlotte Caubel, și alți aleși au fost şi ei prezenți la slujba care a avut loc la Biserică.

Pe acelaşi subiect

Ultimele clipe din viaţa fetei surprinse de camerele de supraveghere

Potrivit informațiilor, tatăl fetei, administratorul călădirii, a fost cel care a anunțat vineri dispariția ei pentru că nu se întorsese de la şcoală după ore. Mama fetei a mers apoi la postul de poliție. Tânăra cu părul blond până la umeri purta blugi albi zdrențuiți, un hanorac alb, un puf fără mâneci și pantofi sport albi, în momentul descrierii. Ea plecase de la liceu în jurul orei 15, vineri.

Pe camerele de supraveghere video, se vede cum fata intră în holul clădirii, vineri după-amiază, însă nu a mai ajuns niciodată în apartamentul familiei. În timpul primelor investigații făcute la fața locului și după ce au descoperit un scotch, polițiştii au înclinat rapid spre ideea că au de-a face cu o răpire. Însă, deocamdată nu există dovezi care să arate ce s-a întâmplat exact între acea oră și ora 23.00, când trupul neînsuflețit al adolescentei a fost găsit în apropiere.

O altă camere de supraveghere aflată mai la distanţă a surprins și o femeie care târa cu greu o valiză în fața clădirii, în timpul serii.

Principalul suspect în cazul morţii fetei de 12 ani

Potrivit Corriere della Sera, principalul suspect în acest caz este Dahbia B., o tânără de origine algeriană, în vârstă de 24 de ani, în prezent persoană fără adăpost cu posibile afecţiuni psihice. Aceasta a fost arestată, sâmbătă dimineaţă, alături de sora ei, Friha B., Amine K. şi Rachid N., cu vârste cuprinse între 26 şi 43 de ani. Pista pe care poliţiştii continuă cercetările nu a descoperit alt mobil al crimei în afară de cel al instabilităţii psihice.

Investigaţia a fost deschisă pentru "crimă şi răpire cu acte de tortură şi barbarism asupra unui copil sub 15 ani". Lola Daviet, elevă de gimnaziu, a fost găsită fără viaţă, cu mâinile şi picioarele legate, cu gura acoperită cu bandă adezivă şi cu răni adânci la nivelul gâtului. Crima a tulburat liniştea întregului cartier, mai ales că familia Daviet era extrem de îndrăgită de comunitatea locală. Vecinii şi colegii de şcoală ai victimei s-au adunat în jurul blocului, pentru a-i aduce Lolei un ultim omagiu. Oamenii îndureraţi au venit cu braţele pline de flori, cu desene şi mesaje pentru copila ucisă, cât şi pentru părinţii îndoliaţi ai acesteia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Un sicriu alb, lacrimi şi durere. Fetiţa de 12 ani, găsită moartă intr-o valiză, a fost condusă pe ultimul drum. Imagini de la înmormântarea care a avut loc în Franţa