Antena Meniu Search
x

Video Un șofer român de TIR a ucis o bătrână sub privirile fiului ei, pe o autostradă din Italia. Femeia era într-un Renault, pe banda de urgență

Tragedie pe autostrada A14, zona Ancona, Italia, unde o femeie de 85 de ani a murit pe loc, sub privirile neputincioase ale fiului ei. Bătrâna se afla într-un Renault când TIR-ul condus de un român a intrat cu viteză în mașina staționată pe banda de urgență.  

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 18.07.2022, 10:28

Sâmbătă după-amiază, Anna De Nuccio, în vârstă de 85 de ani, călătorea cu fiul ei în vârstă de 64 de ani, la bordul unui Renault, și se îndreptau spre Osimo. Bărbatul, care locuiește la Ravenna, își luase mama din Brindisi să o aducă la el, pentru a locui împreună pe timpul verii. Doar că, la întoarcere, mașina lor a început să arate probleme.

Potrivit publicaţiei Leggo, era puţin după ora 15.00, când motorul a început să dea rateuri, motiv pentru care şoferul a fost nevoit să oprească pe banda de urgență, la kilometrul 236. 

Bărbatul a ieșit din maşină, și-a pus vesta reflectorizantă și a chemat ajutor. Mama lui, în schimb, a rămas în Renault. Afară erau peste 35 de grade Celsius şi i-ar fi fost imposibil să găsească un adăpost la umbră.

În scurt timp, însă, avea să se declanşeze iadul.

Pe acelaşi subiect

Camionul condus de român a spulberat mașina staționată pe banda de urgență

Un TIR înmatriculat în San Marino, condus de un român de 45 de ani, a spulberat maşina oprită pe banda de urgenţă, transformând-o într-un morman de fiare. Anna De Nuccio a murit pe loc, sub privirile îngrozite ale fiului ei, care se afla pe marginea drumului, aşteptând asistenţa rutieră.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Trupul fără viaţă al bătrânei a fost transferat la morga spitalului regional din Torette.

Cronache Maceratesi scrie că şoferul camionului a fost testat pentru alcoolemie, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

În urma accidentului, s-au format cozi de maşini pe aproximativ 3 kilometri, între Loreto şi Ancona.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Un șofer român de TIR a ucis o bătrână sub privirile fiului ei, pe o autostradă din Italia. Femeia era într-un Renault, pe banda de urgență