Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 19 ani a murit pe o autostradă din UK, după ce mașina lui a intrat sub un camion. Și-a sunat mama cu doar câteva minute înainte: "Sunt obosit”

Destin spulberat pe o autostradă din Uk. Un tânăr de 19 ani a murit tragic, după ce a intrat cu mașia într-un camion. Cu doar câteva minute înainte de tragedie, și-a sunat mama și i-a spus că e obosit. Autoritățile cred că tânărul ar fi adormit la volan.

de Redactia Observator

la 09.05.2023, 17:08

Un tânăr de 19 ani a murit o autostradă din UK, după ce mașina lui a intrat sub un camion. Și-a sunat mama cu doar câteva minute înainte
Un tânăr de 19 ani a murit o autostradă din UK, după ce mașina lui a intrat sub un camion. Și-a sunat mama cu doar câteva minute înainte - Mirror

Robert Adams, în vârstă de 19 ani, conducea de-a lungul A55 în Țara Galilor, când mașina lui, Vauxhall Astra, a intrat în spatele unui camion care circula în aceeași direcție. Impactul a fost atât de puterminc încât mașina lui a rămas blocată sun remorca TIR-ului care conținea 13 tone de brânză. Robert a suferit răni grave și a fost declarat la fața locului, relatează Mirror.

 Imaginile recuperate de la camera de bord a adolescentului au arătat momentele care au precedat dezastrul. Mama tânărului, Lorraine Lansbury, a spus că fiul ei și-a petrecut după-amiaza anterioară cu familia, înainte de a merge să-și vadă iubita,  Shannon Williams.  La ora 1:25, adolescentul a sunat-o pe mama lui și i-a spus că este în drum spre casă și „Sunt obosit”. La doar 9 minute după ce a vorbit cu mama lui, s-a produs accidentul care i-a fost fatal. 

Tânărul a murit pe loc, după ce a fost strivit sub camion

Șoferul camionului, James Boyce, a spus că a încetinit imedait cum s-a produs accidentul, însă nu și-a dat seama din prima ce s-a întâmplat de fapt. 

Pe acelaşi subiect

Credeam că mi-a explodat anvelopa, a spus el.

Shannon Williams, iubita băiatului, a declarat că Robert i-a spus că este obosit și că l-a văzut căscând înainte de a pleca de la ea. Familia are inima zbrobită. Nimeni nu știe dacă a adormit la volan sau dacă s-a întâmplat altceva. 

"Nu cred nici măcar o secundă că a făcut-o în mod deliberat. A fost doar rezultatul oboselii lui”, a spus un oficial al poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Mapamond » Un tânăr de 19 ani a murit pe o autostradă din UK, după ce mașina lui a intrat sub un camion. Și-a sunat mama cu doar câteva minute înainte: "Sunt obosit”