Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un tânăr din UK şi-a ucis sora de 16 ani, apoi a violat-o alături de un prieten. Ulterior a postat pe Facebook un mesaj despre cât de mult o iubeşte

Un tânăr din Marea Britanie şi-a ucis şi violat propria soră. După ce lumea a aflat de crimă, adolescentul a făcut o postare pe Facebook în care a spus cât de mult îi va lipsi sora sa.

de Redactia Observator

la 04.09.2023, 15:05

Un tânăr din Marea Britanie a fost condamnat la închisoare pe viaţă, după ce a fost găsit vinovat de uciderea surorii lui, Amber Gibson. Adolescenta, în vârstă de doar 16 ani, a fost ucisă de către fratele său şi mai apoi violată în repetate rânduri.

O tânără de 16 ani a fost ucisă şi violată de către propriul său frate

Connor Gibson a fost găsit vinovat pentru uciderea surorii sale, Amber Gibson, şi condamnat la închisoare pe viaţă, cu o sentinţă minimă de 22 de ani. 

Amber a dispărut în seara de 26 noiembrie, fiind găsită fără viaţă două zile mai târziu, pe 28 noiembrie, în Hamilton. Fratele său a fost arestat după câteva zile, pe 1 decembrie, la o zi după ce a făcut o postare pe Facebook în memoria surorii sale, în care scria despre cât de mult o iubeşte şi îi va simţi lipsa.

Pe acelaşi subiect

În urma investigaţiilor, anchetatorii au scos la iveală faptul că Amber Gibson a fost ucisă prin strangulare. Ulterior, adolescenta a fost violată în repetate rânduri atât de fratele său, cât şi de un prieten al acestuia.

Tânărul era văzut ca un psihopat de cunoscuţii săi

Colegii lui Connor au mărturisit că nu îl priveau cu ochi buni, descriindu-l ca fiind singuratic şi foarte retras. Unul dintre ei a povestit că Gibson vorbea mereu despre cât de tare vrea să-şi ucidă anumiţi colegi.

"Spunea mereu că ar ucide unii colegi. Să fiu sincer, credeam că exagerează, dar privind înapoi, îmi dau seama că ceea ce zicea nu era deloc o exagerare", a spus unul dintre colegii săi, potrivit Daily Mail.

Una dintre colegele sale l-a descris ca pe o persoană dezgustătoare, după ce a ameninţat că vrea să o violeze atât pe ea, cât şi pe bebeluşul pe care îl purta în pântece. Familia adoptivă a celor doi fraţi spun despre Amber că era o persoană blândă şi iubitoare. Diferenţa de vârstă dintre cei doi era de doar doi ani. Când au fost adoptaţi, Connor avea cinci ani, iar Amber trei.

Angel McKean, una dintre prietenele lui Amber, a povestit că relaţia dintre cei doi fraţi era una plină de certuri. Deşi nu se înţelegeau bine, Angel a spus că înainte de crimă, Amber era nerăbdătoare să-şi revadă fratele, neştiind ce o aşteaptă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Un tânăr din UK şi-a ucis sora de 16 ani, apoi a violat-o alături de un prieten. Ulterior a postat pe Facebook un mesaj despre cât de mult o iubeşte