Antena Meniu Search
x

Un tată din SUA a ucis un bărbat de 77 de ani, lovindu-l cu nişte coarne de cerb, pentru că i-ar fi hărţuit fiica

Răzbunarea nu cunoaşte limite: Un tată de 27 de ani din Minnesotta a omorât un bărbat de 77 de ani pentru că i-ar fi hărţuit fiica. Omul a folosit nişte coarne de cerb şi o lopată pentru a-l ataca pe agresorul sexual.

de Redactia Observator

la 12.03.2023, 14:41

Levi Axtell, în vârstă de 27 de ani, a măcelărit un agresor sexual, utilizând coarne de cerb şi o lopată pe post de arme. Bărbatul s-a dus apoi la poliţie cu mâinile pline de sânge, pentru a se preda, după ce a recunoscut că l-a omorât pe agresor.

Axtell îl bănuia de mult timp pe Lawrence Scully. Bărbatul nu era la prima agresiune, fiind închis anterior pentru că a abuzat o fetiţă de 6 ani în 1979, potrivit Daily Mail. Pedofilul stătea foarte mult în zone în care erau prezenţi mulţi copii.

În 2018, Axtell a aplicat pentru un ordin de restricţie în ceea ce îl priveşte pe bătrân, care a fost aprobat dar după ceva timp, a fost abandonat.

Vineri a fost semnată o plângere penală care demnonstra cum Axwell l-a lovit de mai multe ori pe Scully cu o lopată, în propriul apartament, iar înainte să termine de tot a luat coarnele de cerb. Potrivit declaraţiilor din anchetă, bărbatul l-a lovit pe agresor de 15-20 de ori. În urma unei autopsii s-au observat semne de apărare pe corpul lui Scully, dar şi o traumă majoră la cap.

După acest incident, familia Axtell susţine că au primit foarte mult ajutor din partea comunităţii locale.

Lawrence Scully, prizoner pentru hărţuire sexuală

Scully avea 33 de ani când a a fost condamnat la închisoare pentru că a agresat sexual o fetiţă de 6 ani în Minnesota. El a fost pronunţat vinovat şi condamnat până la 5 ani de închisoare în penitenciarul Bayport.

Bărbatul a rămas în închisoare până pe 31 decembrie 1981, după care a făcut o petiţie pentru a fi eliberat pe bună purtare. Ca urmare, un document de la tribunal susţinea că Scullz nu ar reprezenta o ameninţare pentru societate. Totuşi, în 2018 au apărut din nou acuzaţii la adresa lui cum că au avut loc abateri sexuale cu minori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Un tată din SUA a ucis un bărbat de 77 de ani, lovindu-l cu nişte coarne de cerb, pentru că i-ar fi hărţuit fiica