Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tată şi-a vândut bebeluşul de 11 luni pe Facebook pentru a putea participa la jocurile de noroc online. Mama micuţului nu a ştiut nimic

Pasionat nebun de jocurile de noroc, un tată şi-a scos la vânzare pe internet bebeluşul de doar 11 luni. Mama copilului nu a ştiut nimic de planurile ascunse ale bărbatului.

de Redactia Observator

la 08.10.2024 , 16:10

Jocuri de noroc online Un tată şi-a vândut bebeluşul de 11 luni pe Facebook pentru a putea participa la jocurile de noroc online. Mama micuţului nu a ştiut nimic - Profimedia

Tatăl din Indonezia a fost arestat, după ce a reuşit tranzacţia neobişnuită pentru a-şi finanţa pasiunea de a juca online.

Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a primit doar 15 milioane de rupie indoneziene, echivalentul a aproximativ 730 de lire sterline, pe care apoi i-a introdus în conturile sale de jocuri de noroc online, scrie Daily Mail.

Şi-a vândut copilul pentru jocurile de noroc

Articolul continuă după reclamă

Individul a fost prins după ce soția sa, mama biologică a copilului, s-a întors acasă, în Tangerang, West Jakarta, și nu și-a găsit copilul. „Ea a făcut presiuni asupra lui să-i spună unde se află copilul lor, până când acesta a mărturisit în cele din urmă că l-a vândut. Apoi l-a adus să dea o declaraţie la Departamentul de Poliție al orașului Tangerang”, a declarat şeful poliţiei, Zain Dwi Nugroho.

Cumpărătorii au fost, de asemenea, arestați pentru presupusă implicare într-o rețea de trafic de ființe umane, o infracțiune care implică o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare și o amendă de 600 de milioane de rupii (29.300 de lire sterline) în Indonezia.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă costă mai mult chiria anul acesta faţă de 2023?
Observator » Mapamond » Un tată şi-a vândut bebeluşul de 11 luni pe Facebook pentru a putea participa la jocurile de noroc online. Mama micuţului nu a ştiut nimic