Antena Meniu Search
x

Una dintre cele mai de lux case din lume nu se vinde, deşi preţul a fost redus la jumătate. Ce se află în jurul ei

Deși pare o locuință de vis, toți oamenii fug de ea. Un conac care este la vânzare pentru 1,8 milioane de lire sterline, jumătate din prețul cerut inițial de 3,6 milioane de lire sterline, așteaptă să fie vândut de o perioadă lungă de timp. Proprietarii nu reușesc însă să vândă locuința de lux. 

de Redactia Observator

la 22.07.2023, 17:14

Una dintre cele mai de lux case din lume nu se vinde, deşi preţul a fost redus la jumătate. Ce se află în jurul ei
Una dintre cele mai de lux case din lume nu se vinde, deşi preţul a fost redus la jumătate. Ce se află în jurul ei

Proprietatea de lux cu patru etaje, cu fiecare etaj legat de o scară în spirală, are patru dormitoare cu baie proprie, o piscină interioară și jacuzzi, terasă și multe alte facilități. Pare a fi o casă de vis pentru orice familie. Dar există ceva ce imaginile nu reușesc să dezvăluie, potrivit Daily Mail

Proprietarii nu reușesc să vândă conacul de lux

Se pare că opulența emanată de locuință nu este chiar egală cu împrejurimile sale, iar localnicii se îndoiesc că aceasta va fi vândută chiar și pentru prețul de 1,8 lire. La prima vedere, pare o afacere cu adevărat profitabilă, asta pentru că atunci când a intrat prima dată pe piață în 2011, avea un preț de 3,6 milioane de lire sterline.

Acea estimare inițială a scăzut încet, dar totuși casa din Tindale Crescent, lângă Bishop Auckland, County Durham, nu s-a vândut. Proprietarii, Mike și Jules Keen, care dețin o afacere cu mobilă, au recurs inclusiv la un concurs în cadrul unei tombole, în 2021, cu bilete puse în vânzare pentru 25 de lire sterline. Dar nici asta nu a funcționat pentru că nu au putut vinde suficiente bilete, ceea ce a stârnit întrebarea: de ce nimeni nu dorește să cumpere o proprietate care a apărut cândva la „I Own Britain's Best Home” de pe postul Channel 5?

Pe acelaşi subiect

Răspunsul s-ar putea afla chiar în locația în care Mike și Jules și-au construit casa remarcabilă acum aproape 20 de ani. În timp ce casa lor de vis a devenit realitate, zona industrială din jurul ei se extindea și ea. Acum, Mike și Jules sunt vecini cu fabrica de ciment Breedon și cu o companie de exploatare forestieră, care uneori este confundată cu un depozit de deșeuri. În fața proprietății lor se află un șir de case terasate modeste, care acum sunt în mare parte închiriate pentru doar 350 de lire sterline pe lună. Pe aleea din spatele casei este plin de deșeuri. Puțin mai departe este o altă alee sufocată de buruieni, unde cineva a făcut un foc folosind cutii de bere goale.

Localnicii sunt fascinați de locuință

Nu mi-am imaginat niciodată că voi locui lângă un conac, dar iată-mă. Locul este total uimitor și restul zonei nu se ridică la înălțime. Dar asta nu înseamnă că nu ne facem locurile frumoase. Sper că o vor vinde. Este un chilipir și zona este frumoasă și prietenoasă”, a declarat un localnic. 

Oamenii cred că este un depozit de fier vechi. Puteți vedea de ce, pentru că arată o mizerie, există o grămadă masivă de paleți zdrobiți, care trebuie să fie o priveliște frumoasă pentru cuplul din această casă. Este de fapt o companie de exploatare forestieră, dar nimeni nu are cu adevărat ce înseamnă asta în practică”, a declarat un localnic. 

Locul este un pic dezordonat în anumite părți, dar este doar o zonă industrială obișnuită, așa cum ați vedea oriunde. Singura diferență aici este că un conac masiv a fost construit chiar lângă el. Dacă ai luat acel conac și l-ai pus în Franța sau Spania ar merita de 10 ori mai mult, pur și simplu nu se vinde pentru că este chiar aici. Am cumpărat un bilet când l-au pus la tombolă, a meritat o suma de 25 de lire sterline, dar, din păcate, nu a ieșit. Sper că reușesc să-l vândă, totuși, pentru că par oameni drăguți”, a declarat un alt vecin. 

Este păcat că nu au reușit să găsească un cumpărător pentru casa lor, deoarece este absolut uimitoare. Este imens și am auzit că este foarte frumos în interior și a câștigat tot felul de premii. Dar a trebuit să mă întreb de ce l-au construit aici. Este lângă fabricile de ciment, pur și simplu nu este chiar atât de plin de farmec”, a declarat Sarah, o altă vecină a celor doi proprietari.

La primul etaj, casa are patru dormitoare de lux, toate cu balcoane, băi și dressinguri.  Etajul al doilea găzduiește o terasă mare, cu lift și alte facilități. La subsol, casa are piscină încălzită cu jacuzzi alăturat, saună, duș la piscină și vestiare, un bar cu pivniță, ring de dans, sistem de filtrare a aerului, ecran de cinema și uși care se deschid spre grădini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Una dintre cele mai de lux case din lume nu se vinde, deşi preţul a fost redus la jumătate. Ce se află în jurul ei