Antena Meniu Search
x

Foto Uniți spre eternitate! Doi tineri au decis să moară împreună. Au fost găsiți spânzurați, sprijinindu-se unul pe celălalt, în Anglia

Nu s-au putut salva unul pe celălalt să lupte, iar iubirea lor a fost puternică doar ca să îi unească în moarte, nu și în viață.

de Monica Palade

la 13.03.2023, 16:41

Doi tineri au decis să moară împreună. Charlie Eccleston, 19 ani și Zaiga Gravenieks, 20 de ani, au fost descoperiți spânzurați, în Shenley, Hertfordshire, Anglia, la cinci zile de la dispariția lor de Halloween, din 2017.

Împreună și în moarte

La audierile din instanță, familiile celor doi au vorbit despre povestea de iubire dintre cei doi. „Au trăit împreunăm, au murit împreună și la cererea lor au fost înmormântați împreună”, a declarat mama lui Charlie, Jo.

În timpul audierilor, s-a spus că Zaiga a fost descoperită cu brațul în jurul umărului lui Charlie. Pictaseră cu spray cuvintele „spre eternitate” și „4 Ever” pe o inimă-simbol, găsită în pădurea retrasă unde au fost descoperiți.

Pe acelaşi subiect

Examenele post mortem au arătat că perechea, care avea urme de cocaină și canabis în organism, a murit prin asfixie. Ancheta a arătat că Charlie s-a luptat cu problemele sale mintale de la vârsta de 12 ani. Talentatul muzician, care era voce și cânta la chitară în trupa de metal Desert Smoker, dăduse semne de psihoză.

„Deși nu se iubea deloc, o adora pe Zaiga. Zaiga era o artistă foarte talentată. Visa să devină artist de tatuaje”, a mai spus Jo. „Era uluitor de frumoasă.Puteai să vezi mereu ce dragostea îi poartă lui Charlie”.

Mama lui Zaiga, Ausma, a spus instanței că fiica ei a fost diagnosticată cu anorexie și boala Asperger. Studiase muzica la colegiul din Bedford, dar era prea bolnavă pentru a mai continua. „Ea și Charlie erau profund îndrăgostiți”, a mai spus Ausma.

Ancheta continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Uniți spre eternitate! Doi tineri au decis să moară împreună. Au fost găsiți spânzurați, sprijinindu-se unul pe celălalt, în Anglia