Antena Meniu Search
x

Video Unul a fost abandonat în larg, pe geamandură, altul cotonogit zdravăn. Localnicii au răzbunat o femeie bătută pentru câțiva bănuți, în ținutul Primorie

Bătaie sălbatică, încheiată cu o răzbunare cruntă. Doi adolescenți au lovit cu o cruzime ieșită din comun o femeie și au filmat scena violentă cu telefonul mobil. Localnicii au văzut imaginile și au decis să se ocupe singuri de huligani. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 26.07.2022, 12:22

Vezi și

Scenele brutale au avut loc în Ținutul Primorie din Rusia.

Una dintre înregistrări arată un adolescent care cere bani unei femei. Aceasta din urmă își acoperă obrazul umflat și îl imploră pe băiat să se oprească. Dar bătăușul nu ascultă și o lovește puternic în față cu piciorul. În tot acest timp, un alt tânăr filmează ce se întâmplă, fără a încerca să-și liniștească în vreun fel prietenul.

Femeia a fost răzbunată de localnici

Localnicii au văzut imaginile și au decis să se ocupe singuri de huligani. Pe unul dintre ei l-au luat cu o barcă până la mare și l-au abandonat în larg, pe o geamandură, iar al doilea a fost atârnat de picioare și bătut cu un băț. 

În alte videoclipuri publicate pe rețelele de socializare, atacatorii plâng și le cer localnicilor să le dea drumul, promițând că nu se vor mai comporta așa.

Poliţiştii ruşi au declanşat o anchetă în acest caz. Au vizionat toate înregistrările şi i-au identificat deja pe cei doi adolescenţi în vârstă de 16 ani. Oamenii legii îi caută şi pe cei care au pus în scenă răzbunarea şi pedepsirea tinerilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Unul a fost abandonat în larg, pe geamandură, altul cotonogit zdravăn. Localnicii au răzbunat o femeie bătută pentru câțiva bănuți, în ținutul Primorie