Antena Meniu Search
x

Foto "Urma să devină mamă peste cinci luni. Era atât de fericită". O tânără de 25 de ani a murit nevinovată, într-un schimb de focuri, în timp ce își aștepta tatăl, în SUA

La doar 25 de aniavea toată viața în fața ochilor și urma să devină mamă. Nimeni nu se aștepta însă ca tânara să aibă parte de un sfârșit atât de dramatic.

de Monica Palade

la 05.01.2023, 21:51

Marissa Perez din California a murit nevinovată, prinsă într-un schimb de focuri, în timp ce își aștepta în mașină tatăl pentru a ajunge la o petrecere de aniversare. Tânăra se afla pe scaunul pasagerului din față al mașinii tatălui ei când incidentul mortal a avut loc joia trecută, în jurul orei 19:30. Bărbatul coborâse să ridice un tort pentru ziua de naștere a mătușii tinerei când, potrivit mamei sale, o altă mașină a oprit lângă ei și șoferul a deschis focul.

A căzut victimă nevinovată

Sandra Tolentino a mărturisit că fiica ei, care urma să nască în iunie, a fost împușcată de mai multe ori, inclusiv în cap. Marissa a fost transportată la spital, dar a murit. Nici copilul său nenăscut nu a supraviețuit.

„Avea 25 de ani. Urma să devină mamă peste cinci luni. Era atât de fericită. Vreau dreptate pentru fiica mea. Vreau dreptate pentru nepotul meu”, a declarat printre lacrimi mama tinerei, potrivit New York Post.

Pe acelaşi subiect

Fratele lui Perez, Isaac Tolentino, a declarat pentru postul KTLA că sora lui și iubitul ei așteaptau cu nerăbdare să devină părinți. „Era atât de entuziasmată, părea o persoană cu totul nouă. N-am văzut-o niciodată pe sora mea atât de fericită”.

Mama Marissei a adăugat că anchetatorii nu cred că focurile de armă care i-au omorât fiica au fost întâmplătoare, dar nu s-a ajuns și la o concluzie încă privind un posibil motiv. „Nu a fost întâmplător. Noi știm aia. Nu a fost întâmplător”, a spus Tolentino.

Familia lui Perez a făcut un apel la public să prezinte informații despre persoana care i-a luat viața tinerei și a bebelușului ei. „Nu merită să meargă pe aceste străzi”, a mai spus Tolentino despre bărbatul înarmat. „Trebuie să stea după gratii pentru tot restul vieții”. La o săptămână de la crimă, nu s-au făcut arestări, iar anchetatorii nu au dat publicității încă descrierea unui posibil suspect.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » "Urma să devină mamă peste cinci luni. Era atât de fericită". O tânără de 25 de ani a murit nevinovată, într-un schimb de focuri, în timp ce își aștepta tatăl, în SUA