Antena Meniu Search
x

Video Crimă în plină stradă: O fată de 14 ani din Botoşani înjunghiată mortal de un tânăr de 20 de ani. Bărbatul a încercat să fugă din localitate după faptă

Incident dramatic în ultima zi din an. O adolescentă de 14 ani din Botoşani a fost înjunghiată mortal în plină stradă de un bărbat de 20 de ani. Acesta a fugit imediat după faptă, fiind prins în zona gării. 

de Redactia Observator

la 31.12.2022, 15:31

Vezi și

Suspectul a fost identificat şi dus la audieri, fiind cercetat pentru omor. Incidentul a avut loc în comuna Trușești chiar în ultima zi din an, informează reporterul Observator Angela Bertea. Pentru copila de 14 ani nu s-a mai putut face nimic. Pe trupul său au fost identificate 25 de lovituri de cuţit. Cei doi erau amândoi orfani, fiind dintr-un centru pentru copii.

Ce spun poliţiştii 

„La data de 31 decembrie 2022, polițiștii din Botoșani au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în comuna Trușești,  o minoră ar fi fost înjunghiată în stradă. Echipajul de poliție direcționat la fața locului a stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind identificată victima, în persoana unei minore, de 14 ani, din comuna Trușești. 

Persoana bănuită de comiterea faptei, un tânăr, de 20 de ani, din comuna Guranda a părăsit locul faptei, imediat după comiterea acesteia, fiind identificat de polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi, în zona gării din localitatea Trușești. Acesta a fost condus la sediul poliției, pentru audieri.

Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani sub aspectul comiterii infracțiunii de omor”, informează Poliția Botoșani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Crimă în plină stradă: O fată de 14 ani din Botoşani înjunghiată mortal de un tânăr de 20 de ani. Bărbatul a încercat să fugă din localitate după faptă