Antena Meniu Search
x

Video Casa groazei: Opt membri ai unei familii găsiți morți. Masacru fără precedent într-un orășel liniștit din SUA

O familie din Statele Unite a fost ucisă cu sânge rece, în propria locuinţă. Cadavrele celor opt membri ai familiei, dintre care cinci copii, au fost găsite în casa din statul Utah de către poliţişti. Nu se cunosc informaţii cu privire la motivul crimei care a zguduit o întreagă comunitate, dar anchetatorii au asigurat cetăţenii că nu există nicio ameninţare la adresa publicului. 

de Redactia Observator

la 05.01.2023, 20:05

Vezi și

O zi obişnuită în orăşelul Enoch din Utah s-a transformat într-un coşmar. Un control de rutină al poliţiei locale a scos la iveală o tragedie.

Rob Dotson, Consiliul oraşului Enoch: La intrarea în casă, ofițerii au găsit opt ​​persoane, trei adulți și cinci minori care au fost împușcaţi.

Casa groazei

Toţi cei opt oameni morţi fac parte din aceeaşi familie de mormoni, apreciată şi respectată de întreaga comunitate. Vecinii nu pot înţelege cine ar fi putut să le facă rău.

Pe acelaşi subiect

Vecin: Mă simt absolut îngrozitor. Erau nişte oameni foarte drăguţi.

Rob Dotson, Consiliul oraşului Enoch: Aici suntem cu toţii o familie. Ceea ce s-a întâmplat ne-a afectat pe toţi.

Orăşelul este unul dintre acele locuri în care toată lumea cunoaşte pe toată lumea. Din exterior, familia părea să aibă viaţa perfectă, sunt însă şi voci care spun că între soţi existau certuri aprinse, iar femeia depusese în urmă cu puţin timp actele pentru divorţ. Informaţia nu a fost confirmată oficial.

Rob Dotson, Consiliul oraşului Enoch: Nu este normal, nu este ceva care să se întâmple într-o comunitate mică din Utah, aşa cum e a noastră.

Masacrul rămâne deocamdată învăluit în mister. Anchetatorii încearcă acum să afle dacă este vorba despre un criminal din afara familiei sau ar fi crime urmate de sinucidere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Casa groazei: Opt membri ai unei familii găsiți morți. Masacru fără precedent într-un orășel liniștit din SUA