Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"Vei muri încet, în casa asta". Un bărbat şi-a bătut şi înjunghiat soţia, în faţa celor doi copii. La final, monstrul a încercat să o incendieze

Supravieţuire miraculoasă pentru o femeie, după ce a fost bătută, înjunghiată şi arsă de soţul ei, în faţa celor doi copii. Mama a fost salvată în ultima clipă de doi vecini, alarmaţi de gălăgie.

de Larisa Andreescu

la 12.08.2024 , 16:53

O mamă a supravieţuit în mod miraculos după ce a fost bătută, înjunghiată şi arsă de soţul ei, sub ochii îngroziţi ai propriilor copii, în Tennessee.

La 1 iulie, după ce a terminat serviciul, Tessa Trotter s-a dus acasă la sora ei geamănă, împreună cu cei doi fii ai săi, în vârstă de 5 şi 8 ani. La faţa locului, soţul – Zachary Mowel- s-a năpustit asupra ei într-un atac mai mult decât grotesc.

Scenele groteşti au avut loc în faţa celor doi copii

Articolul continuă după reclamă

După ce a bătut-o şi a înjunghiat-o, monstrul a stropit-o cu benzină şi a lăsat-o să moară arsă de vie în casă.

Pe acelaşi subiect

„Stătea şi mă privea şi îmi tot spunea că voi muri încet în casa asta", a povestit Tessa pentru emisiunea "Banfield" de la NewsNation. Mama femeii a povestit că băieţii au asistat îngroziţi la atacul sălbatic, strigând şi implorând: «Te rog, nu o omorî pe mami. Te rog tati, te rog, opreşte-te».

„Am crezut că am murit”, a povestit Tessa de pe patul de spital. „Nu mă puteam gândi decât la băieții mei și la ce se va întâmpla cu ei."

Dar salvarea a venit sub forma lui Ralph Grayson și a fiului său Clay, care locuiau peste drum, relatează Mirror US. Auzind gălăgie, cei doi au intrat în casă şi, încercuiţi de flăcările puternice care cuprinseseră încăperea, au reuşit să o scoată pe femeie afară şi să îi acorde primul ajutor. "Acum faceți parte din viața mea... Nu vă pot mulțumi îndeajuns. Sunt extrem de recunoscătoare. Nu aș fi aici dacă nu ați fi fost voi", a transmis Tessa.

"Mă bucur că ai șansa de a fi în viața băieților tăi și mă bucur că îți revii. Ori de câte ori te întorci acasă sau ieși din spital, cu siguranță putem avea grijă în continuare unii de ceilalţi", i-a transmis Clay Grayson, emoţionat.

Povestea femeii a emoţionat o întreagă comunitate

O pagină GoFundMe, creată de sora ei, detaliază rănile grave ale lui Trotter: nouă lovituri de cuțit, un plămân colapsat, arsuri de gradul trei pe piciorul drept și coaste fracturate. A fost strânsă deja suma de aproape 70.000 de dolari pentru a sprijini familia cu cheltuielile medicale.

"Tessa este puternică, dar are un drum lung până la recuperare și are nevoie de terapie. Băieții ei sunt în siguranță și sunt în custodia mea și a lui Kyle până când se va face bine. Are nevoie de tot ajutorul pe care îl poate primi pentru plata facturilor de spital și nu numai", a transmis familia ei pe pagina de strângere de fonduri.

Biroul de Investigații din Tennessee a confirmat că Mowel, în vârstă de 28 de ani, a fost reținut și este acuzat de tentativă de omor de gradul întâi, incendiere premeditată și violență domestică.

Nu au fost făcute publice informaţi ireferitoare la motivul pentru care bărbatul a recurs la gestul cumplit.

Larisa Andreescu Like

Larisa Elena Andreescu face parte din echipa Observator de peste 7 ani şi este în prezent Editor de Content pentru site-ul observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Mapamond » "Vei muri încet, în casa asta". Un bărbat şi-a bătut şi înjunghiat soţia, în faţa celor doi copii. La final, monstrul a încercat să o incendieze